Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Running W7 64 bit home accessing interner ONLY in protected mode

26 Aug 2012   #1
Kiudero

windows 7 home 64
 
 
Running W7 64 bit home accessing interner ONLY in protected mode

Since two days ago I cant access internet anymore. Called the provider, they send a tchnician and he told me that its a new problem in a recent (1 week old) version of windows 7.

In normal mode I cant acces but in protected mode I can (without all funcionalities).

The technician told me to look for a support.

If someone can help, THANKS!!!

Anton


My System SpecsSystem Spec
.

26 Aug 2012   #2
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Kiudero View Post
Since two days ago I cant access internet anymore. Called the provider, they send a tchnician and he told me that its a new problem in a recent (1 week old) version of windows 7.

In normal mode I cant acces but in protected mode I can (without all funcionalities).

The technician told me to look for a support.

If someone can help, THANKS!!!

Anton
Do you have McAfee installed on this system?
My System SpecsSystem Spec
26 Aug 2012   #3
Kiudero

windows 7 home 64
 
 

Yes, chev65, I do

I am using a Dell i5 using W7-64 and McAffe was preinstalled also.
But its running fine since I bought it in March/2011
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Running W7 64 bit home accessing interner ONLY in protected mode




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
protected mode
how do I get "protected mode on" back. I can't change from off to on. have followed instruction, beginning with double click
System Security
PROTECTED MODE OFF
I have 'protected mode off' posted on the bottom of my monitor screen and cannot change it to 'protected mode on' I have attempted to change it several times, following instructions carefully==double click on the message( like instructed)== goes to 'security',== clicked all sites with 'enable'...
Browsers & Mail
IE8 x64 Protected Mode:Off ?
Hi, This has been bothering me for a while. Can anyone shed light on the apparent anomaly in the image below? Obviously I have rebooted several times, but in each case IE8 still shows the Protected Mode:Off status. Regards, Golden
Browsers & Mail
IE8 Protected Mode Help
For some reason, IE x86 and IE x64 keep saying that Protected Mode is off, but when I go into the security settings, it says Protected Mode is enabled. What is going on? Here's a screenshot (note: it's hard to see the checkmark next to "Enable Protected Mode, but trust me, it's there):...
Browsers & Mail
IE 8 Protected Mode
I'm using MSE. I have enabled protected mode. IE 8 says its off, why? ty
Browsers & Mail
IE8 Protected Mode Off with UAC On
I have ensured my user a/c control is set to maximum i.e. Always notify. But noticed in bottom right-hand corner of IE8 that protected mode is off? With IE tools > internet options > security the relevant check boxes are ticked to enable this feature. I'm using AVG (free version) and...
System Security

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:20.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App