Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: LAN and Wireless connected but no internet access


26 Aug 2012   #1

Windows 7 home premium 64 bit
 
 
LAN and Wireless connected but no internet access

Hi, my Dell dekstop is having problem to access to the internet. Dekstop connection show that LAN and wireless are connected and somehow no internet access. Tried to ping the router 192.168.0.1 but it seem that the link was broken. Renewed IP address, update NIC driver and also tried to use laptop and reset the router. it still dosen't works well. Weird thing is my other laptops or mobile phone are able to connect to router and access to internet. Please assist. Thanks

My System SpecsSystem Spec
.

26 Aug 2012   #2

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by xprodigy View Post
Hi, my Dell dekstop is having problem to access to the internet. Dekstop connection show that LAN and wireless are connected and somehow no internet access. Tried to ping the router 192.168.0.1 but it seem that the link was broken. Renewed IP address, update NIC driver and also tried to use laptop and reset the router. it still dosen't works well. Weird thing is my other laptops or mobile phone are able to connect to router and access to internet. Please assist. Thanks
Do you have McAfee I/S A/V installed on this system?
My System SpecsSystem Spec
26 Aug 2012   #3

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

yes. McAfee.
My System SpecsSystem Spec
.


26 Aug 2012   #4

Windows 7 home premium 64 bit
 
 

My System SpecsSystem Spec
28 Aug 2012   #5

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by xprodigy View Post
No problem, yes I've posted that same link about a hundred times the last few days.
My System SpecsSystem Spec
15 Nov 2012   #6

Windows 7
 
 
Problem solved on my HP Pavilion dv6--Uninstalled McAffee-got internet

After a day with ATT support and them sending my out a new router...in the mail... I saw folks who shared the "no internet connection" while having wi-fi connectivity.
Yep, it was McAfee...I uninstalled Mc and an followed these instructions http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=TS101446
My System SpecsSystem Spec
16 Nov 2012   #7

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by geoman222 View Post
After a day with ATT support and them sending my out a new router...in the mail... I saw folks who shared the "no internet connection" while having wi-fi connectivity.
Yep, it was McAfee...I uninstalled Mc and an followed these instructions http://service.mcafee.com/FAQDocument.aspx?id=TS101446
That's good to know geoman, I'm glad these old posts are still helping people with this problem.
My System SpecsSystem Spec
06 Dec 2012   #8

Windows 7
 
 

So I spent about 2 hours on the phone with AT&T about tho issue with the woman saying well I ant help you but on my end your Internet works. I was just going to take it to my IT department at work and decided to google my problem first. I removed McAfee and it works like a charm!!!! Thank you SO much I really appreciate it!!!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 LAN and Wireless connected but no internet access




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:50 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33