Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem connecting to internet at wireless public access point

09 Sep 2012   #11
karlsnooks

MS Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
 
 

That is a start in the desired direction.

Please read and carry out:

HOW TO UPLOAD
Post a File or Screenshot in Seven Forums


My System SpecsSystem Spec
.
10 Sep 2012   #12
Icemanlaw

MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

Hope this worked.

Problem connecting to internet at wireless public access point-startup.jpg

Problem connecting to internet at wireless public access point-scheduled-tasks.jpg

Problem connecting to internet at wireless public access point-installed-programs.jpg


My System SpecsSystem Spec
11 Sep 2012   #13
karlsnooks

MS Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
 
 

No. That did not work.
Please use the link I provided which will walk you thru how to upload a file to SevenForums. You will be uploaded .TXT files.
My System SpecsSystem Spec
.

11 Sep 2012   #14
Icemanlaw

MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

My apologies, but one of your prior posts contained a link on how to upload a screenshot. I assumed the above logs needed to be screenshots. I'll correct and reattach in a few. Thanks
My System SpecsSystem Spec
11 Sep 2012   #15
karlsnooks

MS Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
 
 

that link also talks of uploading files.
Same procedure.
My System SpecsSystem Spec
11 Sep 2012   #16
Icemanlaw

MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 



My System SpecsSystem Spec
11 Sep 2012   #17
karlsnooks

MS Windows 7 Ultimate SP1 64-bit
 
 

Worked.

I'm going to give you three posts in one. I don't like doing that since sometimes people miss performing the reboots in between or think that they can be combined. But seems that some think I'm padding a count which I could care less about any point system.

with that said:
=================================
=================================

WIN | type MSCONFIG | ENTER | STARTUP tab |
Uncheck ALL except for:
Script:
SynTPEnh    Synaptics Incorporated    %ProgramFiles%\Synaptics\SynTP\SynTPEnh.exe 



REBOOT!


You have just told Win 7 to not run unchecked programs at start up time.

You have not disabled the programs. They will be run when needed.

WIN = key with the Microsoft logo on top
===============================================
===============================================
CCLEANER | TOOLS icon | STARTUP tab | SCHEDULED TASKS tab |
Use DISABLE button to disable ALL except for:
Script:
CCleanerSkipUAC    Piriform Ltd    "C:\Program Files\CCleaner\CCleaner.exe" $(Arg0)
SidebarExecute    Microsoft Corporation    C:\Program Files\Windows Sidebar\sidebar.exe /addGadget 
Close CCleaner.


REBOOT!


You have not disabled any programs. You have disabled the scheduled running.
Later, after your system is running smoothly, you may reenable desired programs.
============================================
============================================

UNINSTALL

Script:
  AVG 2012    AVG Technologies    8/5/2012        2012.0.2197
Java
(TM6 Update 31    Oracle    4/15/2012    95.1 MB    6.0.310 
REBOOT

Immediately, download and install MSE, Microsoft Security Essentials.
Link to MSE is in my signature.

MSE causes zero problems and is the only AV that I use, install, recommend.

After your problem is gone, make a system image backup and then reinstall anything you desire.

Your Java is out-of-date. By uninstalling, then the first time you run a program that absolutely needs Java, Oracle will provicd you with the latest and greatest is fixes some security problems.

Your Firefox is out-of-date. In firefox:
click on the down arrow in the Firefox button at top left |
Help | About Firefox | you will be notified that a newer version is available.
My System SpecsSystem Spec
11 Sep 2012   #18
Icemanlaw

MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

Well, I did all of the above but it didn't seem to do anything. Not sure if this helps, but when I have this problem at the coffee shop the only thing that works for my computer is if they shut down/reset the modem and router. No one else that I know of has this problem. Even those that I see here everyday don't seem to have any problems.

Mine shows strong signal strength but is unable to connect. If they reset the modem and router, I can immediately connect. If I leave and come back at a later time or date, it's back to square one; no connection. I'm no expert, but I strongly suspect this has something to do with the router or modem having a conflict between my old session and a new one.
My System SpecsSystem Spec
28 Sep 2012   #19
Icemanlaw

MS Windows 7 Home Premium 64-bit SP1
 
 

Bumping this in case anyone else has a suggestion. If not, any advice on where else I could look or go to resolve this issue?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem connecting to internet at wireless public access point




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Problem with wireless adapter or access point
I have a dell inspiron 1750 and my router is a netgear wireless-g router wgr614v9....im pretty sure my router is working correctly for the fact all my other wireless devices are still working...I bought a 2.5 sata and ide to usb 2.0 case so I could take all my files and photos off my hard drive and...
Network & Sharing
problem with wireless adapter or access point
after i've changed the modem from the same company (optimum) my desktop pc's internet connection was lost, ipad iphone and laptop works but desktop pc does not. i've tried disabling microsoft virtual miniport adapter as well as restarting the router which i bought separately in best buy, nothing...
Network & Sharing
Problem with the Wireless Adapter or Access point
Hi, I'm having problem connecting to my wireless router. The router is working fine since I can use my iPod Touch and 3DS with it, it's my laptop that's giving me issues. The problem started at 3:30 in the morning and I went to school hoping it would be somehow better when I came back (wishful...
Network & Sharing
Internet loses connectivity, problem access point/ wireless adapter
So my computer has been having problems lately. I know it's only related to my computer, because my phone and my PS3 (which I added to the network AFTER the issues started) both have no issues running the internet. However, on my laptop, an Asus G73JH with a Qualcomm Atheros AR9285 Wireless...
Network & Sharing
Connecting to router: Problem with wireless adapter or access point
hello, I try to connect to my router but i get error "Problem with wireless adapter or access point". The router and computer find eachother: MyFileShare.net - router.jpg It also finds my phone (android in the image above) which it works on. I have tried this:...
Network & Sharing
Wireless access point problem?
I have a Netgearwg602 and I can't get to the internet with it. I tried reaching from a wireless device(Nintendo DS lite) and it said that there is No IP address or no DHCP server on it. I tried a lot of things, but nothing is working. Please help?
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:36.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App