Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Only got 7 mbit,s when i have 100/100


06 Sep 2012   #1

 
 
Only got 7 mbit,s when i have 100/100

Hey today i did a speed test and the results was noot good. I have 100/100 mbit,s but i only got 7/4 mbits. What is causing this? All other computers have about 90/90 mbits on speed test. Help apprich :thumbup:


My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Only got 7 mbit,s when i have 100/100




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Only got 7 mbit,s when i have 100/100
Thread Forum
poor transfer rate in 100/1000 Mbit LAN ethernet but only 3 MB/s speed Network & Sharing
Realtek PCIe GBE - 1 Gbit connection but only 10 Mbit transfer speed Network & Sharing
Windows 7 just installed, only get 10 mbit/s! Network & Sharing
Internet Problem (DL 90 Mbit/s - UL 'only' ~10 Mbit/s) Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:48 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33