Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Local internet only, no adapters showing in ipconfig

28 Sep 2012   #11
tomw91

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Thanks, and no worries - thank you for trying


My System SpecsSystem Spec
.

28 Sep 2012   #12
Katanyavich

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

You're welcome...
My System SpecsSystem Spec
28 Sep 2012   #13
2xg
Microsoft MVP

Win7 & Win8 64bit
 
 

Hi Tom,

Sorry of the tardiness, been very busy at work.

Can we try uninstalling the network adapters again? This time please uninstall them from Safe Mode with Networking (restart your computer, continue tapping F8 then select this option). It's best to use the current drivers, so make sure that you download the latest drivers then manually install them. Run the ipconfig/all again in an elevated command and post it here please.
My System SpecsSystem Spec
.


12 Oct 2012   #14
tomw91

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Hello 2xg,

Sorry for my tardiness now! I have also been busy getting back into the swing of my demanding University life...

I have a free day on Monday and so will try your suggestion then. Thanks for your reply

Tom
My System SpecsSystem Spec
18 Oct 2012   #15
tomw91

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

I just ended up using the HP Recovery Manager to take the whole computer back to factory settings. All works now. Thanks for your suggestions.

Tom
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2012   #16
2xg
Microsoft MVP

Win7 & Win8 64bit
 
 

Thanks for reporting back with a good news.
Quote   Quote: Originally Posted by tomw91 View Post
I just ended up using the HP Recovery Manager to take the whole computer back to factory settings. All works now. Thanks for your suggestions.

Tom
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Local internet only, no adapters showing in ipconfig




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Local Area Connection Missing from network adapters but operational
I have no Local Area Connections showing up in my Network Connections folder. I have an operational network connection via the ethernet port on my HP pavillion running Windows 7 Ultimate and the icon shows up in the status bar. I have no way of copying and modifying it. My connections for my...
Network & Sharing
Unidentified Network local area connection doesn't have valid ipconfig
There was lightning near my house today when it struck the power went out for a second and when it came back the Internet didn't work. And my network says Unidentified Network and when I troubleshoot it I get "local area connection" doesn't have a valid ip configuration. I'm not really sure what...
Network & Sharing
Too many tunnel adapters on ipconfig
Can someone tell me why is that when I do an ipconfig /all to get a look at my wireless network settings in the command module that I get a bunch of tunnel adapters? I used to do an ipconfig and it would just show whether there was an ethernet connection or wirless LAN connection and a Windows...
Network & Sharing
Ipconfig 20 Adapters
Hi guys long fans of your work I have 2 NIC outputs (from my motherboard) and i had recently installed VMware Version 14 (just to try something out to test for my friend), because of this virtual "tunnel adapters" were installed on the host operating system (please see my system specs). I was...
Network & Sharing
Getting alot of tunnel-adapters in IPConfig
Hello SevenForums members, I've a annoying problem with my Windows 7 x64 Home Premium. When I type ipconfig /all in CMD, I get like 54 Tunnel-adapters. Can someone explain me why? Or fix this problem? It's pretty annoying to have this sh*t on my ipconfig. It's Dutch, but maybe this copy will...
Network & Sharing
"ipconfig" Suddenly Stops Showing Adapters
Hi all, Tonite, I went to install a new PCI-E Firewire card into my desktop running Windows 7 Ultimate X64 and I had to install the most recent critical updates before shutting down. Foolishly, I did not boot up after the updates, to verify my OS's integrity..I just installed the card and...
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:22.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App