Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No Internet Access

09 Oct 2012   #1
waqarazam

Windows 7 professional 64bit
 
 
A wierd connectivity problem

Hello Net gurus...
I am facing a problem regarding my internet connectivity... I am using a ZTE modem for internet .. the problem is two PC's connected to the modem is connected properly to the modem and they have access to internet.. while i have problem in internet connection.. my laptop is properly connected to network.. but have no internet access.. i have just refresh my windows but the problem is still there .. i have applied these commands as it was mention in a forums but nothing happens

netsh int ip reset c:/resetlog.txt
netsh winsock reset catalog
ipconfig /flushdns > Ipconfig / release >Ipconfig /renew

plz help


My System SpecsSystem Spec
.

09 Oct 2012   #2
2xg
Microsoft MVP

Win7 & Win8 64bit
 
 

Welcome to Seven Forums,

Can you please provide us an ipconfig/all output for review?
My System SpecsSystem Spec
10 Oct 2012   #3
waqarazam

Windows 7 professional 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by 2xg View Post
Welcome to Seven Forums,

Can you please provide us an ipconfig/all output for review?
Tnx alot for greeting

the ipconfig is


Windows IP Configuration

Host Name . . . . . . . . . . . . : Acer-PC
Primary Dns Suffix . . . . . . . :
Node Type . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP Routing Enabled. . . . . . . . : No
WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : No
DNS Suffix Search List. . . . . . : home

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : home
Description . . . . . . . . . . . : Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet
Physical Address. . . . . . . . . : 1C-75-08-FB-E2-16
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.3(Preferred)
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lease Obtained. . . . . . . . . . : Wednesday, October 10, 2012 11:44:21 PM
Lease Expires . . . . . . . . . . : Thursday, October 11, 2012 11:44:21 PM
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DHCP Server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
DNS Servers . . . . . . . . . . . : 192.168.1.1
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Enabled

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Atheros AR5B97 Wireless Network Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : EC-55-F9-76-4F-F4
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.{9E10ECB2-96E0-4B67-B170-EE0E7EB6333D}:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter isatap.home:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . : home
Description . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter #2
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address. . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : No
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:9d38:953c:181b:2b8e:4946:fbdb(Preferred)
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::181b:2b8e:4946:fbdb%15(Preferred)
Default Gateway . . . . . . . . . : ::
NetBIOS over Tcpip. . . . . . . . : Disabled
My System SpecsSystem Spec
.


10 Oct 2012   #4
2xg
Microsoft MVP

Win7 & Win8 64bit
 
 

Let me verify something here....your issue is not wireless but wired?
Your LAN ipconfig /all came out good. Wireless LAN is disconnected.
My System SpecsSystem Spec
10 Oct 2012   #5
waqarazam

Windows 7 professional 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by 2xg View Post
Let me verify something here....your issue is not wireless but wired?
Your LAN ipconfig /all came out good. Wireless LAN is disconnected.


Yap i am connected through a lan cable not wireless
My System SpecsSystem Spec
10 Oct 2012   #6
2xg
Microsoft MVP

Win7 & Win8 64bit
 
 

Alright, let's start the troubleshooting process.
What type of Anti-Virus or Security Software are you using (eg...Norton, McAfee)?

Check your browser setting and and see if there's any Proxy, remove if found.
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...YmR66wgOd9BN-w

If the above suggestion didn't help, restart your computer, continue tapping F8 and select Safe Mode with Networking. In here see if you can connect.
My System SpecsSystem Spec
10 Oct 2012   #7
waqarazam

Windows 7 professional 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by 2xg View Post
Alright, let's start the troubleshooting process.
What type of Anti-Virus or Security Software are you using (eg...Norton, McAfee)?

Check your browser setting and and see if there's any Proxy, remove if found.
http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...YmR66wgOd9BN-w

If the above suggestion didn't help, restart your computer, continue tapping F8 and select Safe Mode with Networking. In here see if you can connect.
THanx for giving your time
I am using Avast Antivirus.. and my internet options have no proxies ... and after restarting my system into safe mode .. the problem is still there .. no internet access
My System SpecsSystem Spec
10 Oct 2012   #8
2xg
Microsoft MVP

Win7 & Win8 64bit
 
 

More tasks for you to do:

While you are logged on in Safe Mode with Networking please disable the Avast Anti-Virus, then Uninstall/reinstall the network adapter from Device Manager by following this Tutorial. Test your connection after.

If it didn't help, let's remove your Avast for now by using this Removal Tool. You may wish to reinstall it back later on when your issue has been resolved or replace it with Free AVG Anti-Virus, Panda Cloud Free AV or MSE. Test your wired connection again.

Let's pause here for now and another update will be appreciated.
My System SpecsSystem Spec
10 Oct 2012   #9
waqarazam

Windows 7 professional 64bit
 
 

No improvement
My System SpecsSystem Spec
10 Oct 2012   #10
waqarazam

Windows 7 professional 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by 2xg View Post
More tasks for you to do:

While you are logged on in Safe Mode with Networking please disable the Avast Anti-Virus, then Uninstall/reinstall the network adapter from Device Manager by following this Tutorial. Test your connection after.

If it didn't help, let's remove your Avast for now by using this Removal Tool. You may wish to reinstall it back later on when your issue has been resolved or replace it with Free AVG Anti-Virus, Panda Cloud Free AV or MSE. Test your wired connection again.

Let's pause here for now and another update will be appreciated.

No improvement .. the problem is still over there ..
My System SpecsSystem Spec
Reply

 No Internet Access




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Unidentified network access No internet access in windows 7
I have had my laptop for around a year and a half now, I've never had one single issue. I moved into a new house in August with 4 different roommates, we all have windows computers, tablets, xboxs phones ect.. For 3 months my computer worked 100 percent never had an issue with the internet, and...
Network & Sharing
Dial Up ICS Error:Access Type No Internet Access With Yellow Triangle
Hi, i am a newbie when it comes to Windows networking particularly Internet Connection Sharing (ICS). A week ago i turned my Win 7 HP Laptop into wireless router which is on EVDO 3G dial up using the windows (ICS) to connect my second Win 7 Dell laptop which was successful. Unfortunately, i...
Network & Sharing
Frequent internet access dropping - "Limited Internet Access"
First things first, these are my computer specs. Operating system: Windows 7 Ultimate 64 bit System Manufacturer: Gigabyte Technology System model: GA-770TA-UD3 BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X4 955 Processor...
Network & Sharing
Frequent internet access dropping - "Limited Internet Access"
First things first, these are my computer specs. Operating system: Windows 7 Ultimate 64 bit System Manufacturer: Gigabyte Technology System model: GA-770TA-UD3 BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X4 955 Processor ~3.2GHz Memory: 4096MB RAM Display: ATI Radeon HD...
Network & Sharing
Internet Access = Can't browse / No Internet Access = Nice Browsing ??
When my computer says Internet Access, I am having trouble browsing. Most pages do not load. Right now, It says no internet access for over 15 minutes and I am able to brose so much better and still going on downloading around 400 kb/s. How can this be? Why would it be? (I am on a wired...
Network & Sharing
Win7 x64 Crashes on Internet Access or File Access
Hi all, So i'm writing this from Safe Mode with Networking as that seems to be the only way to keep the system stable. I was working on my computer last night with zero problems. I shut it down and then today I have the following symptoms. Once i boot, i can open folders on the desktop and...
BSOD Help and Support

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:21.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App