Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No internet in normal mode but works in safe mode with networking


19 Jan 2013   #11

Windows 7 Home Premium 64 Bit
 
 

Does windows actuly show a connection?

If you go to control Panel, Network Connections, Change adaptor settings, Does it show connected, firewalled, Limited or no connectivity? Does it even show a connection full stop?

My System SpecsSystem Spec
.

19 Jan 2013   #12

Windows 7 Ultimate x64
 
 

^ Ok thanks. I will check.
My System SpecsSystem Spec
19 Jan 2013   #13

Windows 7 Ultimate x64
 
 

This will reset everything for you. Its worth an attempt if something was changed.

http://www.sevenforums.com/attachmen...ipresetall.zip

Download, unzip and and run the exe. Your PC will reboot when finished.
My System SpecsSystem Spec
.


19 Jan 2013   #14

Windows 7 Ultimate x64
 
 

^ noted!
My System SpecsSystem Spec
19 Jan 2013   #15

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

My System SpecsSystem Spec
19 Jan 2013   #16

Windows 7 Ultimate x64
 
 

@braddersz - Same as the screenshot you provided.

@chev65 - not yet tried to uninstall avast.

I used:

HitmanPro (deleted some files)
Malwarebytes - always start when windows start (trial version)
Updated my VC Driver (AMD Radeon 7770 OC Edition)
Used CCleaner everytime I restart

Then my internet connection is back BUT it takes time to connect unlike before when I boot my PC its already connected.

Another application pop up says that: Load MMdriver application has stopped working.

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: MMLoadDrv.exe
Application Version: 2.0.0.0
Application Timestamp: 4f3b2164
Fault Module Name: quartz.dll
Fault Module Version: 6.6.7600.16385
Fault Module Timestamp: 4a5bdad9
Exception Code: c000001d
Exception Offset: 00029d4c
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0a9e
Additional Information 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
Additional Information 3: 0a9e
Additional Information 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789

and when I point my mouse pointer in my system tray, the network adapter icon flickers, sometimes its connected and sometimes its not after restarts.

The red X mark on my system tray icon (network adapter icon) is always there even I have internet access.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 No internet in normal mode but works in safe mode with networking




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:11 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33