Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: WIFI only connects after running troubleshooter....

12 Feb 2013   #81
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Pretty sure we covered the driver about 6 pages back.

I would have done the clean install 5 pages back if it were up to me.


My System SpecsSystem Spec
.
12 Feb 2013   #82
Ongkanon

Windows 7 Home Premium x64
 
 

OK sorry I missed it. I will do the reinstall and hopefully, won't have to bother you again. Thank you all for your patience and perseverance.
My System SpecsSystem Spec
12 Feb 2013   #83
UsernameIssues

W7 Pro SP1 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Ongkanon View Post
Sorry but how do you scan for new devices?? Noob when it comes to windows 7!

If its scan for new hardware, thats what I did previously. Uninstalled the driver via device manager, you then get an unknown networking device in the tree. I then updated the driver for that device by going to the Inf file.
sorry - it should be scan for new hardware as you figured out.

let us know how things go with the clean install.
My System SpecsSystem Spec
.

27 Feb 2013   #84
Tamalex

Windows 8
 
 

I have a z585 running windows 8. It has had the same problem all day but I think I found a solution that will work for both of us. First you need to uninstall the Broadcom wireless adapter from the add remove programs. Make sure that you are only removing the program and not the driver. Then after you uninstall the program go to your power settings and go to advanced power settings. Scroll Down to wireless adapter and from the drop down menu make sure that it is set to maximum performance. That should take care of your issue.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 WIFI only connects after running troubleshooter....




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
WIFI connects but unable to open Internet
Hello, I konw this subject has been introduced to the boards many times, but having read through the threads I am still unable to connect. At home everythgin works fine. WIFI connects every time. In hotels I locate the WIFI, connect no problem and immediately Skype clicks in, showing that...
Network & Sharing
Aspire E1-570 running on Win7, but WiFi driver does not work
Hi Guys, I recently purchased a E1-570 and installed Win7, however no matter what drivers I have installed for the driver, the laptop is still not detecting it. I have done everything on this this thread http://www.sevenforums.com/drivers/326486-wifi-driver-acer-e1-570-a-5.html and still...
Network & Sharing
At a hotel, wifi connects for a few minutes and then disconnects.
I've entered in the password on the hotels website, so I have access. It stays up for a couple of minutes, and then drops completely. There is more than one open, so it's not that it goes out of range. After a few minutes, my computer just stops searching. The only way I can get it to work(for...
Network & Sharing
New PC Windows 7 64 bit, connects to wifi router but not to internet
Hi All, I hope someone can help me as i am pulling my hair out here! I have a new laptop with Windows 7 64 bit pre-installed. The symptoms are that it won't connect wirelessly to my router at home, but will connect with a wire to the same router, and furthermore it will also connect either...
Network & Sharing
Windows connects automatically to unconfirmed WiFi networks
Hi! I have a Lenovo ThinkPad laptop, with Windows7 home x64 . As soon as I turn my computer on and the system finds available connections, the system connects itself automatically to the first WiFi network it finds. Usually this would be my home network, which is fine. But occasionally,...
Network & Sharing
Anyone running an Asus P5K Premium WiFi mobo here?
Hi All, I just started toying with Windows 7 64 bit, and I've hit my first snag (a common one it seems): getting my onboard 7.1 surround to work. Mobo is an Asus P5K Premium WiFi. At first, before installing any drivers, it worked perfectly fine in the sound test, all 7 speakers. But I...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:17.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App