Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Internet Connected but only able to browse Google sites

12 Mar 2013   #21
SniperzEvo

Windows Ultimate x32
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by benjy206 View Post
Ok well them files shouldn't really be there anyways if you didn't put them in. You will have to do a scan of the pc with adware and malwarebytes. I'm not on skype so i can't really help you with this. How are you accessing this website?
I got the adw cleaner from a friend cause he send the file through skype . I ran the tests and deleted the malwares but it could not help solve the problem . I could browse this site . I told that I could only browse limited sites like Google.com , Gmail.com , skype , Windows 7 , 8 vista forums etc .


My System SpecsSystem Spec
.
12 Mar 2013   #22
benjy206

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

You may need a deeper scan or a better program. Which program are you using? Your firewalls aren't blocking sites or anything like this? When this happen?
My System SpecsSystem Spec
12 Mar 2013   #23
SniperzEvo

Windows Ultimate x32
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by benjy206 View Post
You may need a deeper scan or a better program. Which program are you using? Your firewalls aren't blocking sites or anything like this? When this happen?
I used AdwCleaner as suggested . I think My firewalls are not blocking . This happened 4 days ago when I got into 192.168.1.1 for reconfiguring my router . After that I can only browse through google sites . I was having a Dial up connection before this problem but right now it is autoconnect system .
My System SpecsSystem Spec
.

12 Mar 2013   #24
benjy206

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by SniperzEvo View Post
Quote   Quote: Originally Posted by benjy206 View Post
You may need a deeper scan or a better program. Which program are you using? Your firewalls aren't blocking sites or anything like this? When this happen?
I used AdwCleaner as suggested . I think My firewalls are not blocking . This happened 4 days ago when I got into 192.168.1.1 for reconfiguring my router . After that I can only browse through google sites . I was having a Dial up connection before this problem but right now it is autoconnect system .
Ok problem maybe within the router configurations. If it only happened when you changed the router settings i would say that maybe your problem so. Could you do a default reset on the router
?
My System SpecsSystem Spec
12 Mar 2013   #25
SniperzEvo

Windows Ultimate x32
 
 

I did that according to my ISP - BSNL manual and I resetted it many times
My System SpecsSystem Spec
12 Mar 2013   #26
benjy206

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

what type of router do you have?
My System SpecsSystem Spec
12 Mar 2013   #27
SniperzEvo

Windows Ultimate x32
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by benjy206 View Post
what type of router do you have?
Its a Router Provided by my ISP and they manufacture it
My System SpecsSystem Spec
12 Mar 2013   #28
benjy206

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

This is all strange to me since you said that when you configured your router the problem happened. So maybe if could be on the isp side that you cannot connect to some websites. Other than this like i said it could be a virus but maybe not since it only happen when you change the router config. Maybe you should ring them and see what they have to say
My System SpecsSystem Spec
12 Mar 2013   #29
SniperzEvo

Windows Ultimate x32
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by benjy206 View Post
This is all strange to me since you said that when you configured your router the problem happened. So maybe if could be on the isp side that you cannot connect to some websites. Other than this like i said it could be a virus but maybe not since it only happen when you change the router config. Maybe you should ring them and see what they have to say
Okz bro
My System SpecsSystem Spec
27 Dec 2014   #30
omnidoc

Windows 7 64 bit
 
 

This may not solve the problem for everyone but i have a simple solution for this that worked for me and doesn't require DLing a bunch of unfamiliar programs. Simple explanation is most sites still use IPv4. Sites like Google Youtube Facebook and many other very popular sites have already started using IPv6. If you find that you can connect to sites like these and no other sites you probably have a problem with your IPv4 settings. I'm using Win7 so I'll leave instructions for that but I'm sure you can figure out the steps on other versions.

1) CONTROL PANEL -> NETWORK AND SHARING CENTER.

2)Once on NETWORK AND SHARING CENTER page click on CHANGE ADAPTER SETTINGS (toward top left portion of page)

3)Find the connection you use on the NETWORK CONNECTIONS page (<-the page that pops up) RIGHT CLICK on your connection and choose PROPERTIES.

4)In the popup window on the NETWORKING tab you will see a list of checked boxes with script next to them. Find the one labeled INTERNET PROTOCOL VERSION 4 (TCP/IPv4)

5)Highlight the text (single left click) and click the PROPERTIES button (middle right on page)

6)On the PROPERTIES page under the GENERAL tab you will want to make sure the bubbles next to OBTAIN IP ADDRESS AUTOMATICALLY and OBTAIN DNS SERVER ADDRESS AUTOMATICALLY are both checked. (the top bubble for ip and top bubble for dns should both have a dot)

7)Push OK/APPLY on all windows as you back out of these options and repeat these steps for all connections on the NETWORK CONNECTIONS page.

8)Restart computer/router/browser as necessary but this should fix the problem instantly.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Internet Connected but only able to browse Google sites




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Connected to internet but cant browse
Hello, I am running an Asus notebook, model UX50V with Windows 7. Last night restarted my computer because skype was not working properly, and when it started up again, it would connect to the internet, but not let me browse on Google Chrome or Internet Explorer. Skype will not connect, and my...
Network & Sharing
Connected to Network no Internet access/Browse Sites.
Network Adapter: AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20) Atheros So 4 days ago while i was sleeping i had left my dekstop still running.i woke up and tried to open mozilla but it wouldnt load any sites. So after having a technician check my desktop he could not identify the problem....
Network & Sharing
Internet Explorer slow on select major sites (Google, Facebook, Yahoo,
Anyone experiencing this or have a fix for: http://answers.microsoft.com/en-us/ie/forum/ie9-windows_7/internet-explorer-slow-on-select-major-sites/1d606a00-e97a-457d-89c6-e6533183dcc6 I uninstalled both KB2675157 and KB2699988 and never had the DFX audio enhancer program on my PC and have...
Browsers & Mail
Can't browse Internet even though I'm connected
I just installed windows 7 home premium 64 bit, but for some reason, icant browse the Internet even though I'm connected. Ie thinks I'm not connected and nothing happens on firefox. I've tried the troubleshooter, disconnected and reconnected to the wireless network, and restarted my computer....
Browsers & Mail
Connected to the internet but cant browse websites
I have an HP laptop and i can connect to the network both with wireless or wired, but i cant browse websites. I've tried connecting from several different locations and i get the same result. I took it to Best Buy and they said "its broke and they cant help me". Anyone have any suggestions for me?...
Network & Sharing
Why i cant browse on youtube like streaming sites!!!?
i dun know what is going on with my laptop and dsl...whenever i try to run any streaming site say for example, youtube,the streaming goes fine for sometime and then all of sudden,it goes slow slow n then stops,on any video...n when i stop all internet activity,i see in my DU meter,and i see my full...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:11.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App