Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Can only access google sites!!!

28 Mar 2013   #11
UsernameIssues

W7 Pro SP1 64bit
 
 

Yes, that is the place.

Please see if you have the default HOSTS files (like openminds suggested).

Can only access google sites!!!-hosts.png

If not, I've attached one to this post.
You will just have to remove the ".TXT" from the end.
You might need this info if you don't see ".TXT" on the end.
File Extensions - Hide or Show

more info here:
Hosts File : Use in Windows 7 / Vista




Attached Files
File Type: txt hosts.TXT (824 Bytes, 8 views)
My System SpecsSystem Spec
.
28 Mar 2013   #12
uLemon

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by UsernameIssues View Post
Yes, that is the place.

Please see if you have the default HOSTS files (like openminds suggested).

Attachment 261445

If not, I've attached one to this post.
You will just have to remove the ".TXT" from the end.
You might need this info if you don't see ".TXT" on the end.
File Extensions - Hide or Show

more info here:
Hosts File : Use in Windows 7 / Vista
Yup I checked that first, its all default nothing added
My System SpecsSystem Spec
29 Mar 2013   #13
UsernameIssues

W7 Pro SP1 64bit
 
 

Maybe the NETGEAR WPN311 card is always getting the same IP address from your router (wireless access point).

Maybe some of the router's settings are restricting where that IP can surf to. Connect to the router and look around at the settings, or just reset your router back to its default settings - then set it up again.
My System SpecsSystem Spec
.

06 Apr 2013   #14
uLemon

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by UsernameIssues View Post
Maybe the NETGEAR WPN311 card is always getting the same IP address from your router (wireless access point).

Maybe some of the router's settings are restricting where that IP can surf to. Connect to the router and look around at the settings, or just reset your router back to its default settings - then set it up again.
Took some time (because I had to call to get the PPO password) but I finally did this and yup, it all works great now
My System SpecsSystem Spec
06 Apr 2013   #15
UsernameIssues

W7 Pro SP1 64bit
 
 

good to hear - please mark this thread as solved.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Can only access google sites!!!




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Internet Connected but only able to browse Google sites
Hey bros , We were having a autoconnect broadband but due to some problems we changed that mode to dial up connection . So I usually hate dialling up and waiting and it takes long time to connect . Yesterday , I got through 192.168.1.1 and Resaved the data to autoconnect . Since...
Network & Sharing
Can only connect to google & a very few other sites
Similar to this problem: http://www.sevenforums.com/network-sharing/41114-connected-network-only-google-website-works.html New build. Core i5-2500K, Asus P8P67 LE mobo, 2x4GB G.Skill DDR3 PC 1333 ram. Win.7.Pro.x64.sp1 w/ IE9, al updates. Firefox 3.6, 4, 5, Chrome ... several versions. ...
Network & Sharing
Being Switched To Google Ads from Many Sites ? Why, & How To Disable
Hello, Something new, I guess. If I go to many sites, and click on some of their options that the sites offer, I seem to be taken immediately to some ad(s) by Google having nothing to do with the site. Sites look and appear perfectly normal. e.g., some Astronomy related sites I visit have...
Browsers & Mail
Can't Access Google and many other sites.
I can access some, for instance this. But bing, google and facebook do not load - same for my iPhone so I doubt it is a Virus concern. I can't get even get to my router's page. Anyone got any ideas?
Browsers & Mail
Can only connect to google and a few other sites (different problem)
Hey there I'm having a problem with my internet where I almost can't load any websites, only a few are working (gmail, google, youtube (cant load movies), sevenforums, and a few more) It started yesterday evening while I was gaming, and hasn't been working since. I changed no settings on...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:48.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App