Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Some websites won't load in windows 7

10 Apr 2013   #21
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Do you see it's trying to load the page? Some spinning wheel in browsertab for example. Can you enter another address in browser? Can you browse other sites in another tab?


My System SpecsSystem Spec
.
10 Apr 2013   #22
jdiid

Windows 7 pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Kaktussoft View Post
Do you see it's trying to load the page? Some spinning wheel in browsertab for example. Can you enter another address in browser? Can you browse other sites in another tab?
Yes I see it trying to load the page, the spinning wheel continues over and over, sometimes it shows parts of the website sometimes a blank page but the wheel doesn't stop. I can still open other websites in other tabs, like google or youtube.
My System SpecsSystem Spec
10 Apr 2013   #23
jdiid

Windows 7 pro x64
 
 

Tried clean startup, didn't solve the problem.
Also, I noticed that Kaspersky managed to start "by itself" even after disabling services and programs in msconfig. None of the other start up programs did start autoatically (like synaptics touchpad or intel technology), is this normal that kaspersky still started?
My System SpecsSystem Spec
.

10 Apr 2013   #24
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by jdiid View Post
Tried clean startup, didn't solve the problem.
Also, I noticed that Kaspersky managed to start "by itself" even after disabling services and programs in msconfig. None of the other start up programs did start autoatically (like synaptics touchpad or intel technology), is this normal that kaspersky still started?
Kaspersky is almost sure a service.... all virusscanners are services. Was kaspersky really running?? Or did you run the user interface only?
My System SpecsSystem Spec
10 Apr 2013   #25
jdiid

Windows 7 pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Kaktussoft View Post
Quote   Quote: Originally Posted by jdiid View Post
Tried clean startup, didn't solve the problem.
Also, I noticed that Kaspersky managed to start "by itself" even after disabling services and programs in msconfig. None of the other start up programs did start autoatically (like synaptics touchpad or intel technology), is this normal that kaspersky still started?
Kaspersky is almost sure a service.... all virusscanners are services. Was kaspersky really running?? Or did you run the user interface only?
I think it was running...no other non microsoft program/service showed up except Kaspersky. It must have autodefense or something.
I did restore my regular start up programs/services. After rebooting things are working again now??!!
My System SpecsSystem Spec
10 Apr 2013   #26
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by jdiid View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Kaktussoft View Post
Quote   Quote: Originally Posted by jdiid View Post
Tried clean startup, didn't solve the problem.
Also, I noticed that Kaspersky managed to start "by itself" even after disabling services and programs in msconfig. None of the other start up programs did start autoatically (like synaptics touchpad or intel technology), is this normal that kaspersky still started?
Kaspersky is almost sure a service.... all virusscanners are services. Was kaspersky really running?? Or did you run the user interface only?
I think it was running...no other non microsoft program/service showed up except Kaspersky. It must have autodefense or something.
I did restore my regular start up programs/services. After rebooting things are working again now??!!
try running IE9 for some time. Does problem appear
try running chrome for some time. Does problem appear

so try running only one browser. You have to find something that triggers the strange things
My System SpecsSystem Spec
10 Apr 2013   #27
jdiid

Windows 7 pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Kaktussoft View Post
Quote   Quote: Originally Posted by jdiid View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Kaktussoft View Post
Kaspersky is almost sure a service.... all virusscanners are services. Was kaspersky really running?? Or did you run the user interface only?
I think it was running...no other non microsoft program/service showed up except Kaspersky. It must have autodefense or something.
I did restore my regular start up programs/services. After rebooting things are working again now??!!
try running IE9 for some time. Does problem appear
try running chrome for some time. Does problem appear

so try running only one browser. You have to find something that triggers the strange things
I don't know why, but again everything seems ok
no problem detected in firefox, IE9 or chrome
My System SpecsSystem Spec
10 Apr 2013   #28
jdiid

Windows 7 pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by jdiid View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Kaktussoft View Post
Quote   Quote: Originally Posted by jdiid View Post
I think it was running...no other non microsoft program/service showed up except Kaspersky. It must have autodefense or something.
I did restore my regular start up programs/services. After rebooting things are working again now??!!
try running IE9 for some time. Does problem appear
try running chrome for some time. Does problem appear

so try running only one browser. You have to find something that triggers the strange things
I don't know why, but again everything seems ok
no problem detected in firefox, IE9 or chrome
After facing the problem again, I have now unistalled kaspersky and cyberghost vpn (which I wasn't using, but I thought it might cause some problems too). I will test to see it it solves the problem.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Some websites won't load in windows 7




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Firefox will load websites only when it feels like it
I've noticed that no matter what I do, at one point or another Firefox does not want to load websites that I want to visit. It really isn't even a matter of a certain website, it just decides when and when not to load a website. For instance, one day I could type in YouTube.com and it will load...
Browsers & Mail
All browsers are not able to load the pictures in some websites
All browsers (IE, Fox, Chrome) are not able to load the pictures in some website. Below is what I see from this website : ????? : ?? Site address does not appear so here is the "copy" : program(.)sbs(.)co(.)kr/builder/endPage(.)do?pgm_id=22000003583&pgm_mnu_id=15810&contNo=16 I am...
Browsers & Mail
Can't load HTTPS websites
I'm unable to open any HTTPS website. This morning my router died and I replaced it with a new one. I called my ISP to verify I have correct DNS servers. I can't think of anything that would restrict https in the router.. When I try to load https I get a connection timed out, as if the...
Network & Sharing
Websites refuse to load
Hello all, I'm having some weird problem - probably caused by a virus or something. Anyway, I have scanned my computer, with 2 different Anti-Trojan applications, both found many infected items and removed it. now everything seems to be cleaned. Thing is, while trying to load google.com or...
Network & Sharing
Certain Websites Won't Load
So I have a bit of a hobby I guess you could call it. I do little graphics for people online for roleplaying style sites (no nothing adult lol). But the graphics I make do require me to venture out to find websites with a large collection of photos of the person or people the requester is using for...
Browsers & Mail
Can't Load Certain Websites
Hey guys. I have had my new computer for 2 weeks and already have run into a problem. Certain websites all of a sudden will not load in any browser. Some websites work fine, and my computer still seems to be very fast, however other sites will not load. Also certain photos in facebook and other...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:35.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App