Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Is this a problem with my connection?

11 Jun 2013   #1
bryan123

Windows 7 (starter)
 
 
Is this a problem with my connection?

Most of the time when i start up my computer like when i log on and go on Google Chrome, Firefox or IE... it takes a while to connect ( at least a minute)... i have a wireless connection........ Is it my router just getting the connection? i have a cable modem connected to my wireless router... i mean i dont mind waiting... but its starting to get annoying.... and i do not have any viruses or anything......


My System SpecsSystem Spec
.
11 Jun 2013   #2
Kaktussoft

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by bryan123 View Post
Most of the time when i start up my computer like when i log on and go on Google Chrome, Firefox or IE... it takes a while to connect ( at least a minute)... i have a wireless connection........ Is it my router just getting the connection? i have a cable modem connected to my wireless router... i mean i dont mind waiting... but its starting to get annoying.... and i do not have any viruses or anything......
Logon and wait 5 minutes. Now start chrome, FF or IE. Same problem? Only the first page you're viewing?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Is this a problem with my connection?




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Connection Problem
We have a notebook computer with Windows 7. It connects to our wireless router, but will not continue on to the Internet. I suppose it's something simple, as usual, but I am unable to put a finger on it. Anyone had the same or similar problem? :(
Network & Sharing
Connection Problem
I am from Brazil and I have Windows 7 Home Premium 64 bits and I use proxy server with encryption and decryption mode, when I select decryption mode all my connections (except Firefox that works fine) stop and I receive this message when diagnosing connection: "The device or resource (web...
Network & Sharing
Connection problem
Hi I have a connection problem, I have a netgear router with four ports, and have 3 computers. computer one (laptop vista) is hard wired to port one, works fine, desktop computer two is in port two(win7) works fine, desktop # three (win7) will not connect, it takes about 30 minutes of doing...
Network & Sharing
Problem with the connection
hi all :):D i have a problem with my VPN/access distance connection that's when i connect into it log in normally without problem but the network icon keep showing me that there is a problem what's it ???? i don't know this is the snapshot see here :geek: ...
Network & Sharing
Re-connection problem
I installed Win7 upgrade over Vista on my Toshiba laptop. I have no problems connecting with my NIC nor with my wireless Atheros 5700eg. My problem is I cannot reconnect with the wireless automatically. The wireless icon animates as if trying to connect on startup or logon and always ends up...
Network & Sharing
IE Connection Problem
I've been using Win7 and IE8 for a while now, and lately I've been getting this dialog every morning:
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:05.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App