Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: Windows 7 Ultimate - Losing wireless connection

24 Oct 2009   #31

Windows 7 Home Premium 32 bit
Same problem

Well I have the same problem...I have uninstalled then reinstalled my wireless card, updated the drivers directly from the manufacturer, disabled homegroup and IPv6, added the registry key...everything but restore back to Vista! Any updates on any of this yet? I'm sick of having Windows 7 and not being able to brag about it because I'm yelling at my computer for it to connect to the net...

My System SpecsSystem Spec
24 Oct 2009   #32

Windows 7 64-bit

Quote   Quote: Originally Posted by Kiko View Post
Well not me, my usb ports seem to work fine even when the problem occurs. Exactly how often and in what circumstances does your connection go into Limited? If you manage to connect, does it go into limited connectivity after a short while or only when you try to connect first-time?
For me at least, the circumstances are seemingly arbitrary and there's no consistency between it. Sometimes I'll turn on my machine (Which is set to connect to my wireless network automatically) and within the first minute of reaching the desktop, this happens. Sometimes it'll take hours, regardless of whether there is heavy network traffic use or none at all. Sometimes it'll go a full day without this happening and then suddenly it will. But it seems that, no matter what, it always happens eventually. Whether it's after a minute or two, after a few hours, or after an entire day, it always happens and always necessitates a full system restart eventually.

If it helps anybody in narrowing down the issue, it happens in safemode with networking as well, with the same level of inconsistency.
My System SpecsSystem Spec
25 Oct 2009   #33

Windows 7 64 bit

I'm just about of ideas. I've tried every suggestion here, and other things that I thought could help, none have completely. I'm hoping this doesn't turn out to be like Vista's lag that was never fully resolved.
My System SpecsSystem Spec

25 Oct 2009   #34

Windows 7 Ultimate

I have the same problem when I installed windows 7 ultimate 32bit from Win Vista Home Premium. My wireless connection on my toshiba laptop is not connecting on both the secured and unsecured network. I tried installing, updating drivers, changing channels with the router etc.
The issue was resolved by doing a reboot on the wireless router. Strange that 2 laptops in the house are already working. I dont really know what happened but that fixed the issue which I was struggling to fix the whole morning.
My System SpecsSystem Spec
25 Oct 2009   #35

Windows 7 Ultimate RTM x64

How come I'm unable to install Intel PROset wireless? Whenever I do, all I get in the menu is Diagnostics and Statistics, I don't see any configuration options and it doesn't control my wireless connections.
My System SpecsSystem Spec
25 Oct 2009   #36

Windows 7 64 bit

can someone help me too,this is my problem Wireless not working!HELP!
My System SpecsSystem Spec
26 Oct 2009   #37

Windows 7

I wrote in a post here how my problem is somewhat similar. I lose a connection with heavy traffic (either sending a large file or trying to print) over my home network.

However, it only seems to happen with my Win 7 desktop, and not my Win 7 laptop.
My System SpecsSystem Spec
26 Oct 2009   #38

Windows 7 Home Premium 64 Bit

Well i finoshed installing Windoes 7 Home Premium on my LAtitude E6400 some 40 hours back but am having problems connecting to the internet. My problems compare with others who have posted on this thread. I still haven been able to connect to the internet even once since i installed 7. All my drivers are uptodate with the Dell Website but i can only gain Limited Connectivity to my wireless network. To make things worst i cannot even get internet when i connect a LAN cable. I also tried an Epivalled USB modem wireless internet but they dont have windows 7 drivers so that didnt work either.I have tried the reg edits and the ipv6 recommendations given but didnt work

My network card is Dell 1367.

PLEASE HELP ! I dont want to go back to Vista

p.s: I have an uninstalled "BROADCOM USH" in my device manager. Can someone help on that? Could that be a problem?
My System SpecsSystem Spec
26 Oct 2009   #39

Windows 7 Ultimate RTM x64

Getting Warnings similar to this in the Event Viewer:

Name resolution for the name wpad.lan timed out after none of the configured DNS servers responded.
My System SpecsSystem Spec
27 Oct 2009   #40

Windows 7

Well I ditched my Linksys WUSB600N and got a dual-band ethernet bridge. Now my internet works like a charm.
My System SpecsSystem Spec

 Windows 7 Ultimate - Losing wireless connection

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
Wireless connection but no internet access Windows 7 Ultimate
Hi, I seem to have a problem with my Medion Akoya Netbook, which operates Windows 7 ultimate. Until yesterday I had no problem accessing the internet. But after I updated and ran Avast! (free virus protection) and ran Reg Cure Pro (Clean Up-progam), I could not access the internet anymore. It...
Network & Sharing
acer Laptop running windows 7 losing wireless connection and freezing
Evening guys. i have the following problem : Acer aspire 5750 laptop ( about 9 months old ) wireless internet with 'excellent' signal strength on internet windows 7 home premium the problem i'm getting is that constantly now the laptop losing its internet connection (goes to...
Network & Sharing
USB 3.0 losing connection
I have a USB 3.0 that keeps dropping the connection to the devices I try connect to. For example it recognizes my external HDD but then drops it second later. Then it flashes on and off in being recognized. With my wireless keyboard it doesn't recognize it at all. DO you have suggestions for me?
Hardware & Devices
Losing Wireless Connection After Reboot
Hello, I need help. I have win7HP 64-bit AsusU45 laptop. Whenever i turn On, restart my laptop, i lost the wireless connection. I tried updating my NIC, its showing updated. I tried disabling/reenabling it, still no good. This is a brand new one i bought so i don't know if there is a WLAN software,...
Network & Sharing
Windows 7 Ultimate 64 bit "limited access" Wireless Network Connection
I just did a clean install on my windows 7 ultimate 32 bit computer to 64 bit. At first, my wireless internet was working fine, but it suddenly dropped to "limited access". I'm using a Linksys WUSB100 ver. 2 wireless network USB adapter. I've already tried downloading the latest driver for windows...
Network & Sharing
Windows 7 Keeps losing domain connection
Hi All, I have been having this issue and have not been able to fiind any answers or anything really related in these forums. I can join my windows 7 computer to our windows 2003 domain no problem. I can reboot as many times as I want if I am connected to the office network and it hold...
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 22:27.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App