Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Lenovo Y560 Internet not working

12 Oct 2013   #21
Uchiha

Windows 7 Home Premium x64
 
 

"No Archives Found"



My System SpecsSystem Spec
.
12 Oct 2013   #22
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Uchiha View Post
"No Archives Found"
I'm not sure why you would get that message here but you can also delete those extra tunnel adaptors manually, if they are all gone just reboot and windows will install one.

In order to see all the extra tunnel adaptors, open up Device Manager, go to View at the top then select "show hidden devices" . If you can post a screen shot of this it might be helpful.
My System SpecsSystem Spec
12 Oct 2013   #23
Uchiha

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Lenovo Y560 Internet not working-capture.jpg


My System SpecsSystem Spec
.

13 Oct 2013   #24
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Uchiha View Post
Well that isn't so many where they might cause a problem although you can manually delete those by just right clicking and choose uninstall.

The other connection problems were most likely cause by Hamachi which in my opinion is famous for this.
My System SpecsSystem Spec
20 Oct 2013   #25
Uchiha

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Should I just uninstall Hamachi ?
Or could you give me a fix?
My System SpecsSystem Spec
20 Oct 2013   #26
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Uchiha View Post
Should I just uninstall Hamachi ?
Or could you give me a fix?
At a glance I can see that Hamachi has it's hooks into just about every networking interface that Windows has with it's Net Limiter Ndis networking interface all over the place, so it's pretty much for certain the cause of the problem here.

Uninstalling Hamachi is what works to fix this, same problems I've seen with Hamachi over and over again.

You might try another version of Hamachi after uninstalling this version.
My System SpecsSystem Spec
22 Oct 2013   #27
Uchiha

Windows 7 Home Premium x64
 
 

What would you suggest?
Which version of Hamachi should I download or should I configure it to suit my needs?
My System SpecsSystem Spec
22 Oct 2013   #28
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Uchiha View Post
What would you suggest?
Which version of Hamachi should I download or should I configure it to suit my needs?
I'm not an expert with Hamachi so the version is up to you, I only know that certain versions cause this problem on Windows machines.

I would like to know if uninstalling Hamachi fixes the connection problem.
My System SpecsSystem Spec
25 Oct 2013   #29
Uchiha

Windows 7 Home Premium x64
 
 

I have Internet on my laptop alright, but I'm concerned about all those yellow cautions in my Device manager.
My System SpecsSystem Spec
25 Oct 2013   #30
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Uchiha View Post
I have Internet on my laptop alright, but I'm concerned about all those yellow cautions in my Device manager.
'

Yes I figured that uninstalling Hamachi would fix the connection problem, that advice didn't happen by accident.

I'd have to see them but anything non windows can usually be safely deleted or uninstalled.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Lenovo Y560 Internet not working




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Screeching noise from left JBL speaker in Lenovo Y560
Sorry for disturbing but my laptop has come up with another problem. The left speaker gives off a screeching noise very often while playing sound, be it games or movies. Most probably a hardware problem, but not exactly sure.
Sound & Audio
Bluetooth not working on Lenovo Y560
The bluetooth notification is not there. When I try to send a file via "Send To", this is what is displayed :-
General Discussion
Booting problem with my Lenovo Ideapad Y560
Good morning everybody, I have bought my laptop 1 year ago and everything was going ok, i installed many programs (Adobe illustrator) and games (PES2011) and many others and i faced no problems. One day, my cousin used the laptop to watch a new movie but he forgot to charge the battery during...
General Discussion
Lenovo Ideapad Y560 shows blank screen after booting
I am not able to update my VGA driver with any other than ATI Mobility Radeon HD 5730. However when I boot having this driver keeps my screen blank till I have to reboot it in Safe Mode and choose Standard VGA driver. I have attached my MiniDump folder with this thread. What shall I do? ...
Drivers
Lenovo Y560 ATI driver with switchable graphics question
Hi, I have also posted this in Lenovo's forum, but perhaps someone here have a solution as well. Recently my HDD crashed, so I plugged in a new HDD with a fresh Windows 7 Professional 64bit. I am trying to install the driver for my ATI HD 5730. I downloaded the driver from the Lenovo support...
Graphic Cards
Lenovo Ideapad Y560, win 7 64 install problem
Hi allways I got this notofication, No dewice driver where found, make shure that the installation.... About week ago i install from same dvd on brand new ideapad G780 and got same problems, but then I found on lenovo site driver and is worked. I try use that same driver for Y560 and no work....
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:26.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App