Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Run as different user does not work for one specific user

17 Nov 2013   #1
thedemon1366

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Run as different user does not work for one specific user

Hi all,

I have an odd problem when trying to run an application as a different user (holding shift + right clicking the icon and selecting "Run As Different User".
So, I have two user accounts: XBMC, General and test. When I try to run an application as XBMC (using either Generalor test accounts), the application never loads and after around ~30 seconds, the run as different user window reappears and mentions that it timed out.
I'm able to run applications as either General or test from any of the three accounts, it is only when trying to run as XBMC that I run into problems.
Trying to run any program as XBMC times out.

Anyone have any ideas?

Thanks in advance


My System SpecsSystem Spec
.

19 Nov 2013   #2
thedemon1366

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Bumpedy.

Anyone? I know it's a really strange problem.....
My System SpecsSystem Spec
23 Nov 2013   #3
thedemon1366

Windows 7 Ultimate x64
 
 

new bump
My System SpecsSystem Spec
.


23 Nov 2013   #4
thedemon1366

Windows 7 Ultimate x64
 
 

OK so I found something interesting out (I think). I should explain an extra step that I am doing.

My XBMC account is the automatic logon when I turn on my htpc and I remote desktop connect to my General account so I can install software etc.
So, if I physically logon to my General account (as in, plug a mouse and keyboard into my htpc and switch user), I am able to run programs as XBMC fine. It is only when running over remote desktop connection that running as XBMC fails.

One other piece of information: I had to use a patch to be able to have concurrent logons (so I can rdp to my General account whilst still having my XBMC account loaded on my TV).
My System SpecsSystem Spec
23 Nov 2013   #5
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by thedemon1366 View Post
OK so I found something interesting out (I think). I should explain an extra step that I am doing.

My XBMC account is the automatic logon when I turn on my htpc and I remote desktop connect to my General account so I can install software etc.
So, if I physically logon to my General account (as in, plug a mouse and keyboard into my htpc and switch user), I am able to run programs as XBMC fine. It is only when running over remote desktop connection that running as XBMC fails.

One other piece of information: I had to use a patch to be able to have concurrent logons (so I can rdp to my General account whilst still having my XBMC account loaded on my TV).
Have you seen the following thread about XBMC not working with remote desktop?

It shows various solutions that have been working for people and it may give you an idea of what the problem might be. Apparently relocation of the User folder or the AppData folder can also cause problems with access.

It's a long thread so must be a common problem and the solutions look good to me.

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=78068
My System SpecsSystem Spec
24 Nov 2013   #6
thedemon1366

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Hey,

Thanks for the forum link. I've had a look through but I'm not sure if any of it will solve my problem. These problems are quite related to XBMC, whereas my problem actually isn't. Thanks for the info though
My System SpecsSystem Spec
24 Nov 2013   #7
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by thedemon1366 View Post
Hey,

Thanks for the forum link. I've had a look through but I'm not sure if any of it will solve my problem. These problems are quite related to XBMC, whereas my problem actually isn't. Thanks for the info though
I'd be willing to bet that one of those will solve the problems and they definitely weren't all related to SBMC, suggest you spend more time reading.
My System SpecsSystem Spec
24 Nov 2013   #8
thedemon1366

Windows 7 Ultimate x64
 
 

OK, so I've found what the problem is.
Its lucid virtu MVP. When I have it activated, I'm not able to run anything using the XBMC account. If I turn it off, then everything works.
Now I have a whole new problem......

How would I go about rectifying this? I'm not even sure where to start........
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Run as different user does not work for one specific user




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
C:\User\User -User\AppData\Local\Temp\032150Log.iniis lost
I run windows 7 premium 64 and all of the sudden I stated to get this popup after windows loads that says "C:\User\Lori-Bee\AppData\Local\Temp\032150Log.iniis lost" How can I fix this?...I tried check disk running CCleaner ....No difference
General Discussion
How can I allow/restrict specific user's privileges?
I would like a Standard user to be allowed to empty the recycle bin. Thank you.
General Discussion
Need help sharing a folder to a specific user
Hi, I have a home network consisting of several machines, all running Windows 7. I want to share a folder located on one machine, called PC1, with another machine called PC2. All other machines on the network are not to have access to this folder. On PC1, I created a non-admin user account...
Network & Sharing
Disable Internet Explorer for specific user
Hello - is there a way to disable or otherwise block a specific user on my computer from accessing the internet? The only browser on there is IE8 and this user will not have the ability to download other browsers. The reason why I want to do this is not important - it just needs to be done. Use of...
Browsers & Mail
User Specific Problems
When I tried to install itunes, it gave me an error that said: Could not access network location %AppData%. Apple said empty the temp folder and it installed. Then it after install, it said: The Required Folder Could Not Be Found. I also had that problem with "APPDATA" in many other installs....
Software
Can you boot directly to a specific user account?
Hello, I like to know if you can boot into Win7 and get directly to desktop if you have more then 1 user account? In other words can you by-pass having to choose a user account everytime you boot up? Edit: Nevermind :geek:
General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:19.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App