Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: I have internet connection but cannot connect to any browser

09 Dec 2013   #1
Baloch

Windows 7 Ultimate x64
 
 
I have internet connection but cannot connect to any browser

Last night i was using my pc but suddenly my internet disconnected, i use modem cable it says i have internet connection but when i go to anybrowser or i try to update any software it says i dont have internet connection i tried ipconfig/renew , netsh winsock or ip reset but still didnt got any luck

Here is my ip config/all

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
copyright (c) 2009 Microsoft Corporation.All rights reserved.

C:\Users\AHMED>ipconfig/all

Windows IP Configuration

Host Name ............................ : AHMED-PC
Primary Dns Suffix ................. :
Node Type ............................ : Hybrid
IP Routing Enabled................. : No
WINS Proxy Enabled............... : No

Ethernet adapter Local Area Connection* 9:

Media State ........................... : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description ............................ : Anchorfree HSS VPN Adapter
Physical Address ..................... : 00-FF-63-D0-EE-F3
DHCP Enabled ........................ : Yes
Autoconfiguration Enabled ........ : Yes

Ethernet adapter Local Area Connection:

Connection-specific DNS Suffix . :
Description ............................ : Realtek PCIe FE Family Controller
Physical address ..................... : 00-25-22-49-34-4E
DHCF Enabled ......................... : Yes
Autoconfiguration Enabled ......... : Yes
Link-local IPv6 Address .............. : fe80::ec05:904f:226d:d79e%11(Preferred)
IPv4 Address ............................ : 192.168.1.3(Preferred)
Subnet Mask ............................. : 255.255.255.0
Lease obtained .......................... : Monday,December 12, 2013 1:54:33 PM
Lease Expires ............................ : Thursday, December 12, 2013 1:54:33 PM
Deafault Gateway ....................... : 192.168.1.1
DHCP Server .............................. : 192.168.1.1
DHCPv6 IAID .............................. : 234890530
DHCPv6 Client DUID .................... : 00-01-00-01-19-EC-1D-2E-00-25-22-49-34-4E

DNS Servers ............................... : 192.168.1.1
NetBIOS over Tcpip ...................... : Enabled

Tunnel adapter isatap.{63D0EEF3-4723-4E7F-B026-8B98D24808C5}:

Media State ................................. : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix ....... :
Description .................................. : Microsoft ISATAP disconnected
Physical Address ........................... : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled .............................. : No
Autoconfiguration Enabled .............. : Yes

Tunnel adapter Local Area Connection* 11:

Media State .................................. : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix ........ :
Description ................................... : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Physical Address ............................ : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled ................................ : No
Autoconfiguration Enabled ............... : Yes

Tunnel adapter isatap.{0B377D2C-FCD5-4C0E-9487-D177F514AB18}:

Media State ................................... : Media disconnected
Connection- specific DNS Suffix ........ :
Description .................................... : Microsoft ISATAP Adapter #2
Physical Address ............................. : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP Enabled ................................ : No
Autoconfiguration Enabled ............... : Yes


My System SpecsSystem Spec
.
09 Dec 2013   #2
danSmart

Win 7 x64
 
 

Can you ping addresses like google e.t.c?
My System SpecsSystem Spec
18 Dec 2013   #3
Baloch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Problem is solved
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 I have internet connection but cannot connect to any browser




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
No browser internet connection--Have internet access (Tried everything
Toshiba Laptop with W-7 Owner uses only for email, etc. Has no internet connection with IE, Firefox, Chrome in NORMAL mode. Have a connection, ipconfig OK, can Ping sites. Have a connection with all browsers in SAFE Mode. (Disclaimer-am IT for my own small SOHO PC business, been a member here...
Network & Sharing
Laptop says connection to internet, however cant even web browser
Hello everyone, to start off this is a wifi problem, with one router about 3 weeks ago it started I cant stay connected to the internet to web browser or play game or just about anything, however people right next to my on their laptops can do everything fine. Also this only happens with the...
Network & Sharing
Have internet connection but can't use browser and several programs
On a Laptop with Windows Home Premium (Acer OEM) I have Windows Defender installed. Then downloaded AVG Antivirus around 1:st week of August. After the end of trial period AVG asked me if I want to upgrade to paid version or remain using free version with restricted options. I chose to keep the...
Network & Sharing
how to connect a browser and Internet?
this is from FF Nightly, how do u set this up, no proxy, auto, manual..?
Browsers & Mail
Unable to connect to certain websites (Browser/Connection Independent)
Hi, I have been struggling with accessing certain websites while using my laptop, HP Envy 14; Intel i5 CPU; Windows 7 Home Premium x64. For example, while I am able to navigate to Google, performing a search containing the word "statistics" results in a deactivation of google `instant' and a...
Browsers & Mail
Slow Browser or Internet Connection?
Hi guys, I have a problem with accessing the internet. I have a 4MBit/s broadband connection, which I have tested and it is exactly 4 MBit/s. When I open up any browser (Opera, IE or Winfox/Firefox) it takes about 5 seconds for the google homepage to appear. This seems too slow to me, but maybe...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:52.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App