Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ipv6 no internet access

17 Mar 2014   #11
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

No time was wasted here. What did you do to fix it?


My System SpecsSystem Spec
.
17 Mar 2014   #12
Akanee

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Well then.....
My System SpecsSystem Spec
17 Mar 2014   #13
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

This is the preferred, best way to upload an image or a file to a post. Press the ALT and PrntScrn keys at the same time, this will capture only the active window to use in Paint or your preferred graphics editor.

Screenshots and Files - Upload and Post in Seven Forums
You may also upload a photo or image you already have as you would a file, without using the Snipping tool.

Your snips are coming through very tiny.
My System SpecsSystem Spec
.

17 Mar 2014   #14
Akanee

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

ipv6 no internet access-untitled.png


My System SpecsSystem Spec
17 Mar 2014   #15
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Much better, thanks.
did you run the troubleshooter to see what it finds?
My System SpecsSystem Spec
17 Mar 2014   #16
Akanee

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Investigate router or access point issues .1. Unplug or turn off the device
2. After all the lights on the device are off, wait at least 10 seconds.
3. Turn off the device back on or plug it back into the power outlet
My Sister and Dad are connected to it so I don't think this'll help
My System SpecsSystem Spec
17 Mar 2014   #17
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

I hadn't thought of a power cycling, it could help, and is free to try. I would do it in this order to power down.
1.First/main PC2
2.Next ones
3.The router
4. The modem
Leave it all off for 1 minute.

Power things back up in reverse order, Modem, router, 1st PC, etc.

Let the modem fully boot before re-starting the router, let it fully reboot before restarting the PCs..
My System SpecsSystem Spec
18 Mar 2014   #18
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Akanee View Post
It seems the problem has been solved, I don't know how but sorry for wasting your time here. Have a nice day!
I'd expect this connection to remain unreliable, especially when the important questions I asked earlier were not answered?
My System SpecsSystem Spec
18 Mar 2014   #19
Akanee

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Oh, I used a different network adapter before it was a Netgear WNDA3100v2. The router I'm using is a TG862G. I will try to use the WNDA3100v2 adapter and see if it works and the Power cycling didn't work.
My System SpecsSystem Spec
19 Mar 2014   #20
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

IMO these Comcast issued TG862G's are notorious for having connection problems on many different machines.

These combo unit's are not fit for duty and should be either tossed out or put into bridge mode which bypasses the router, then you can run a regular router and have a proper connection. Or just use the Arris CM 820 which is a stand alone modem, you would need a regular router to go with this but it will work fine for you.

I've seen more problems with these than can be counted, the Arris forum has the same complaints over and over again with no end in site.

You can read about these problems in the link below. There are many other forums Comcast/Arris with the similar complaints. Trying different network adaptors may help if you get lucky but for the most part these units are inherently flawed and not worth using.

The problem has nothing to do with Windows 7, not even a little bit.

Arris TG862 New Firmware released - Comcast Help and Support Forums
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ipv6 no internet access




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Cable connected to modem, ipv6 no internet access ipv4 no network
Hello Guys, I've been searching for the past 2 days a solution, but nothing came up to work. Tried different things, nothing good yet. So I'm directly connected to a modem, cable, and well, my computer takes time to identify and then identifies it first a a public network (i was able to...
Network & Sharing
internet slow as dialup ipv6 "no network access"
I have three Windows 7 computers and one Windows XP computers. my most recent Windows 7 computer (HP Pavilion a1423w) which originally had Windows XP on it was given to me saying "if you can fix it, you keep it" sort of deal. the Windows XP was loaded with viruses. I opened it in safe mode because...
Network & Sharing
Ipv4 and Ipv6 not connected no more internet access!!
Hello everyone. I recently had a sound problem on the internet in google chrome ( no sound at all although the system sound worked fine) I contacted tech guru to solve that problem. The guy installed shockewave and reinstall chrome on my pc and reboot my pc all remotly. At this stage my problem...
Network & Sharing
LAN Connection Problems ( Ipv4 and Ipv6: No Internet/Network Access)
Hello, today I woke up and there was no Internet on my computer. I have had this happen to me before so I did the usual, restart and reboot but it didn't work. So I have been researching on my phone for 3 hours now and nothing has helped me fix this. It will switch from " No network access" and "no...
Network & Sharing
Internet acting strange - can't port forward - no ipv6 internet access
Hey guys I have a really frustrating problem right now and I was wondering if anyone could help me. Very recently, my forwarded ports stayed closed (even though I've definitely opened them from the router page) and configuring a static ip gets really random. I'm using a Belkin wireless...
Network & Sharing
ipv6 no network access please
hello im getting this error im loged in my internet now but on IPV6 network settings it says ipv6 no network access can you help me .also troubleshoot it and it says "your computer does not meet the requirements for direct acess why also when im using internet the conection wents off sometime
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:04.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App