Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Aztec DSL605W Cannot Connect To The Internet

22 Mar 2014   #1
PauloAgojo277

Windows Ultimate 32-bit x86 Service-Pack-1
 
 
Aztec DSL605W Cannot Connect To The Internet

Hi Guys

So First These Router Is From My Cousin That They Use A Long Time Ago..!

They Give to me just now ...
but cannot connect to the internet .
1. I Put The DSL Cable Properly
2. Plug it in a GOOD Wall Socket
3. The LED Light Like The Power, Lan 1-4, WAN , DSL Except The Internet that is COLOR RED which is odd

When I Browse To the internet it keeps saying unable to connect to the internet.

When I Use the troubleshooter in windows 7 it keeps saying : THE DNS SERVER ISN'T RESPONDING

BTW: I Use Our Generic Old Router.. to Surf For Now which is working !!!!
Quick Reply PLEASE .!
I Really Need it than the generic OLD ROUTER Which SUCKS


My System SpecsSystem Spec
.

22 Mar 2014   #2
HarriePateman

Windows 7 Ultimate 64-bit
 
 

Found this online let me know if it helps;

"This issue can occur by incorrect DNS settings. I suggest you perform the following steps to troubleshoot the issue.

1. Click "Start", input "NCPA.CPL" (without quotation marks) and press Enter.
2. Right click on the connection that you use for the local connection, and then click "Properties".
3. Click to select "Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4)", and then click "Properties".

4. In the Internet Protocol window, let's change the "Preferred DNS server" to 208.67.222.222

5. Click 'OK' twice to complete the modification.

If the issue persists, please repeat the steps and change the "Preferred DNS server" to 208.67.220.220."
My System SpecsSystem Spec
22 Mar 2014   #3
PauloAgojo277

Windows Ultimate 32-bit x86 Service-Pack-1
 
 

Okay Men , So after This You Replied I BRICKED it I Cannot Access The ADMIN PANEL
Because I Upgraded it's Firmware for Globe Broadband Users but our ISP is BAYANTEL ..
I Cannot Access Now How Do I UNBRICKED It

BTW: after i upgraded it it says successfull but after I plug it back it cannot ping back to the 192.168.1.1 HOST
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Aztec DSL605W Cannot Connect To The Internet




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
USB Internet dongle is taking a long time to connect to Internet
1. Is this a wired or wireless connection issue? Wireless via USB modem/dongle 2. Who is your Internet Service Provider (ISP)? Tata Docomo 3. What type of Broadband connection are you using? don't know 4. What is the exact Make and Model of your Modem, Router or Modem/Router Combo -...
Network & Sharing
Can't connect to internet "Windows was unable to connect to this netwo
Hello guys, I have just finished my very first computer build and am rather happy with most things. Unfortunately I am having problems connecting to the internet. I have a temporary dongle in place and because it's my only option for about a month I kinda need it to work. When I first...
Network & Sharing
CAN connect to internet, CAN'T connect to router
I'm trying to connect to either of two routers I have. With either one I can connect to internet (obviously... I'm typing this). I can NOT connect to the router itself to update the firmware or change the settings. The URL to connect to each: Netgear WGR614v6, http://192.168.1.1 or...
Network & Sharing
I cannot connect to my ROUTER but i can connect to internet.
1. Question: Help please, so i don't know what the problem is but i want to portforward my port and i've tryed hunders of gateways cmd ---> ipconfig i know that but it just says ''Page could not be found'' So do you have any suggestions how can i fix this? I'm using D-Link DWA-125 Wireless N 150...
Network & Sharing
not able 2 connect to internet through broadband connect
i have bsnl broadband connection.whenever i tried to connect it through my win 7 it gives me error 651 with pppoe.. I am on a wired connection through a modem,..modem is workng well with win xp..but not with win 7.
Network & Sharing
No apps connect to MY internet, but connect fine on my neighbours net?
I am trying to use limewire, couterstrike, bitcomet etc, but nothing apart from firefox/I.E. and windows live messenger can connect to MY internet. everything workd perfectly on my neighbours internet, when accessed from my own laptop. Please help me. Thanks.
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:20.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App