Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Connected but web pages don't open

09 May 2014   #21
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

I agree with Layback Bear mate and get rid of the IObit stuff it caused e nothing but grief when I had it on one of my machines way back and it was real pain to get rid of as it clung on in the registry, and I ended up with having to delete it from that. But if you do that make sure you bacj up the registry first Registry - Backup and Restore as by the by I always do this after a fresh install as routine.

As for some scans try these

http://www.superantispyware.com/


http://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/

download from bleeping computer – delete any rubbishthese find.



My System SpecsSystem Spec
.
09 May 2014   #22
ROOTOY260

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Thanks ICit2lol,

I had already removed all iObit components using control panel>uninstall program.

I ran both AdwCleaner and SuperAntiSpyware and removed the items found. Rebooted and found there is still no connectivity.

Just for kicks I tried to run Windows Defender. I received the following error message:

Windows Defender
Error found: 0x80072ee7 The server name or address could not be resolved.

This seems similar to previous diagnostics messages ~ Cannot find RAY-PC.

I know very little about networking, but I was wondering could it be that there is a glitch with my driver for the Comcast router?
My System SpecsSystem Spec
09 May 2014   #23
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Mumbles something about having a system image handy, silly me that would be too simple.

This issue isn't a networking problem, this system has been hacked or ruined by something.

Usually when it shows connected but can't go anywhere using browsers then resetting the network stack fixes it but with the User name issues there must be other problems with the user account.

Safe mode with networking might be worth while or perhaps create another User account and see if that works because this user account appears to be messed up.
My System SpecsSystem Spec
.

10 May 2014   #24
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Hum might be worth a run with this too Chev http://support.kaspersky.com/4162 Rootoy you will need to make a bootable disk and set the BUOS to whatever you have that on and boot to it and is will scan everything form virtually power up.
My System SpecsSystem Spec
10 May 2014   #25
ROOTOY260

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Thx for suggestion ICit2lol,

Unfortunately I'm just starting a rapid fire series of day trips so won't be working on this problem for several days.

I'll respond to your post first chance I get.

Thx again
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Connected but web pages don't open




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Network connected but pages will not load
Hi all, I am running Windows 7 x64. I cannot access web pages through my browsers (Chrome, Firefox, IE). My network connections appears fine in the toolbar, I can ping sites effectively through CMD, and I am able to run fully functional in Ubuntu. I thought the issue would be with the drivers,...
Network & Sharing
Connected to Internet but web pages don't load
My Internet was working great for the past couple months and then today I tried to get on and boom nothing loads. I tried starting in safe mode with networking and problem still persists please help! Thanks.
Network & Sharing
Computer is connected to the internet, but is not loading web pages.
I am having trouble with my laptop. It says I am connected to the internet, but whenever I open a browser( Chrome, Firefox or IE) it doesn't open any web pages. I get the message "the remote device or resource won't accept the connection". And it's not the router because we have another laptop in...
Network & Sharing
Internet connected, but not able to load pages?
I have internet access, but when I am in normal mode it says that the page took too long to load so it couldn't connect to it. I have tried nearly everything, but nothing so far. When I am in safe mode, I can view any page. So that's how I am able to post this. Please Help!
Browsers & Mail
Connected to Internet but CANNOT Load Pages in Browsers
For a few months now, a few times a day, I'll be surfing fine but after awhile my browser (Firefox or IE) cannot load any pages, it'll say something like cannot load page. But I notice my downloads are still going (in Firefox or µTorrent, etc.) and my VoIP still works. I"m on a WIRED...
Network & Sharing
Connected to Internet, Pages won't load
Hi, just did a clean Windows 7 install on my Thinkpad. I was able to connect to my wireless network no problem, however (in both firefox and IE), no webpages will load, except: Google Youtube FF homescreen my college's outlook server page otherwise nothing will load, nor will any...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:57.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App