Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: "No valid stream found" error from only one website

25 Jul 2014   #1
Holmes177

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 
"No valid stream found" error from only one website

I have 3 desktop computers, all connected to a Netgear, broadband router. Two desktops are running Windows 7 Home Premium and one is running Windows XP Pro. Only one computer - one of the Win 7 desktops gives me the following error when I open this website - WSAZ - HomePage - Local News, Severe Weather and Breaking News Coverage for West Virginia, Ohio and Kentucky , "No valid stream found. Your device might not be supported". I get this error on both IE 11 and Firefox. The only thing different, as far as hardware attached to the 3 desktops, is the one that gives me the error is using a wireless keyboard and mouse. Any help appreciated.


My System SpecsSystem Spec
.
25 Jul 2014   #2
Yard Dog

Win 7 Home Premium SP1 32 bit
 
 

Hello Holmes177 . welcome to the Forums : Your issue seems a bit odd.. try working this tutuorial for the one desktop having issues pls. Internet Troubleshooting Guide
My System SpecsSystem Spec
25 Jul 2014   #3
Holmes177

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

Just to update. When I installed Firefox, I let it import my favorites from IE 11. I installed Google Chrome & did not import anything & the web page that was giving me the error works fine. I might add, that the troubled web page did load OK on IE and Firefox. It just opened a small window with the error message & I had to click OK on the message to continue. If I then clicked on any link on the page, I would get the error again & again, would have to click on OK to continue.

Also, I removed the wireless keyboard & mouse; installed USB mouse & keyboard - no difference.
My System SpecsSystem Spec
.

25 Jul 2014   #4
Yard Dog

Win 7 Home Premium SP1 32 bit
 
 

It could be a bad copy of Firefox ..
My System SpecsSystem Spec
25 Jul 2014   #5
Holmes177

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

It does it in Firefox and IE, but not in Chrome!
My System SpecsSystem Spec
25 Jul 2014   #6
Yard Dog

Win 7 Home Premium SP1 32 bit
 
 

Strange .. then..
My System SpecsSystem Spec
Reply

 "No valid stream found" error from only one website




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
HELP: Error "Wireless Connection doesnt have a valid IP Configuration"
I keep getting this error: "Wireless Connection doesnt have a valid IP Configuration" and there is a little yellow triangle on the WIFI connection I am trying to connect to. This connection is my next door neighbors and I have FULL PERMISSION to be using it, so no issues there. My problem is that...
Network & Sharing
"DNS Server Isnít Responding" error msg for my Office 365 website
First time ever with this problem... Starting a few days ago, on my home network, I've been unable to see or edit my Office 365 Sharepoint website (www.wtlinc.net) on IE or Chrome. This is only a problem on my home network. The site is visible on networks outside mine. Further, I only have this...
Network & Sharing
""Local Area Connection" Doesn't have a valid ip config "
i Recently bought and hp windows 7 computer 64 bit and it was fine but two weeks later it does this it was working few hour ago and now it saids this ""Local Area Connection" Doesn't have a valid ip config" what does that mean? i couldnt fix it, i turned off the router, modem did a pc recovery...
Network & Sharing
""Local Area Connection" Doesn't have a valid ip config
This is the error I got, and I couldn't connect to the internet. ""Local Area Connection" Doesn't have a valid ip config. It also stated that I had an unknown network, and I couldn't get an IP from the DHCP Server for some reason. I currently have it fixed, somehow. And would really appreciate...
Network & Sharing
Win7 pro startup error "Boot MGR missing"/"Operating System Not Found
I just upgraded from Vista Home Premium to Win7 professional x64 hoping to fix the above mentioned problem. After a complete re-install Im getting the same errors. Im not sure of the proper terminology here, but during startup the computer does a scan of all hardware and "Volume 0" has a...
Installation & Setup
"not valid win32 application" error
Win 7 Home Premium, new HP laptop, 32 bit, Pentium Dual Core Installing applications, including ones that say they are Win 7 compatible, I get "not valid win32 application". Letting the system adjust compatibility does no good. I got Visual Studio 2005 installed with a banner at the end...
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:50.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App