Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Internet Problems :(

01 Nov 2009   #1
X7 Jesus

Windows 7 X86 Ultimate
 
 
Internet Problems :(

Problem Fixed! Thanks for the help guys! I fixed it by disabling IPV6 and it has worked ever since!
Thanks lots


My System SpecsSystem Spec
.
01 Nov 2009   #2
kegobeer

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Please update your system specs. The link is in my profile.

Have you had this problem ever since you installed Windows 7, or did it just start?
My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2009   #3
X7 Jesus

Windows 7 X86 Ultimate
 
 

It has been like this for about 2 months. I've been trying to find a fix ever since. I even reinstalled the drivers and reinstalled Windows 7 about 20 times!
My System SpecsSystem Spec
.

01 Nov 2009   #4
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

Disable IpV6 and see if that helps
My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2009   #5
X7 Jesus

Windows 7 X86 Ultimate
 
 

There, I think I fixed it but I'll just wait till it disconnects again lol.
My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2009   #6
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

I didnt mine thru the registry but you can do it this way too

Just untick the box.


Attached Thumbnails
-noname.jpg  
My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2009   #7
Doombringer

Windows 7 Home Premium
 
 

Let us know how you make out, good or bad. It seems like disabling IPv6 isn't a fix-all and it works for some of these Win7 networking problems, but not all.
My System SpecsSystem Spec
01 Nov 2009   #8
Snufffed

 

Quote   Quote: Originally Posted by X7 Jesus View Post
Recently, I have been having problems with my Wireless Internet Adapter and it disconnects from the router every 2 minutes. I have to unplug my Adapter and plug it back in to work again. I have compatible Windows 7 drivers and everything. I need some help please!

Wireless Adapter = Compact Wireless-G USB Network Adapter With Speed Booster

Quote:
Windows IP Configuration


Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix . : kc.rr.com
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::5803:85d6:90df:cb06%13
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.111
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1

Ethernet adapter Local Area Connection:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :

Tunnel adapter isatap.kc.rr.com:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . : kc.rr.com

Tunnel adapter Teredo Tunneling Pseudo-Interface:

Connection-specific DNS Suffix . :
IPv6 Address. . . . . . . . . . . : 2001:0:4137:9e50:2c9f:2cb9:b3a3:6875
Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::2c9f:2cb9:b3a3:6875%15
Default Gateway . . . . . . . . . : ::
I also returned the adapter and got another one and it has the same problems.
suggest you try setting the connection manually. find and delete the auto connection set by Win 7. Connect manually using a NEW CONNECTION.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Internet Problems :(




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
AT&T Internet Problems
I have AT&T DSL with filters on all my jacks and Iíve constantly had trouble with losing the connection off and on all day long. This has been going on for over 2 years but AT&T does not show any problems on their lines and a tech came out (August 2013) and didnít find anything on the lines going...
Network & Sharing
Internet Problems
Hi we have a Linksys WAG160Nv2 and we are getting slow speeds :cry:(See below) First of all the router says its not designed for multiple PCs???? We have 2 phone 1 console and 3 pcs nearly always connected the the router, if the router has been on for a few days it will drop out. If...
Network & Sharing
Serious problems with internet.
hi, sorry if this is a dupe post but i really can not be bothered reading through 15k of threads. anyway, since i got win7 ultimate iv been having really bad internet problems. the problem isnt the internet, because i can connect to steam and websites perfectly. but when i try to connect to a...
Network & Sharing
Internet Problems!!
My internet worked fine until about 9 days ago when i installed Norton. Now, I can't get internet pages to load completely without having to refresh the page several times. This happens in Firefox and IE....Chrome won't load anything. I unistalled the Norton, emptied cookies, checked drivers for...
Browsers & Mail
Problems with Internet
Hello, I am currently having problems with my internet on only this PC, I really don't want to reformat because that takes forever. I have tried Fix7 or something. Tried scanning with KIS and uninstalled that to see if that was the problems I also reset the router to reconfiger is mostly...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:04.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App