Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Wi-Fi works for a few minutes, and then can't find any connection?

26 Sep 2014   #1
straubalexander

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 
Wi-Fi works for a few minutes, and then can't find any connection?

When I turn on my computer, the wi-fi works normally for a few minutes. Normally, there is 4 connections on my range, and I use 1 of them. After a few minutes, the I will be disconnected from the wi-fi and the wi-fi sign has an X on it. When I clicked on it, it said it couldn't find any connections, but 1 minute ago I was having a 5/5 connection and the 3 other networks were 3/5. I'm 100% sure I installed a virus because the problem started after I installed a software. You know these annoying ads where you have to go through slowly and click "decline" stuff. I'm pretty sure I skipped 1 because I directly clicked next on the beginning. I am now on safe mode with networking. I have an Avast scan, no virus. Thank you very much!


My System SpecsSystem Spec
.
26 Sep 2014   #2
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

I would do a System Scan with Malwarebytes ... Once you have cleared any Virus or Malware you have ..


You should be able to boot into Normal Mode .. Then Update your Drivers for the WiFi ..


Might be a good idea to run a System Scan also .. To see if any files are corrupt ...
My System SpecsSystem Spec
27 Sep 2014   #3
straubalexander

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Nevermind, I just uninstalled the program and deleted the last of it in Program Files(86x)
Thanks though
My System SpecsSystem Spec
.

27 Sep 2014   #4
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Sorted that is the main thing
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Wi-Fi works for a few minutes, and then can't find any connection?




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD 5-15 minutes after windows starts, 'works' after reboot.
In the past handful of days, I've had more BSOD's and random reboots then I've had in the past like four or five years. I'll turn the machine on as per normal, everything will boot up just fine, there won't be any tasks that would be the machine under any kind of load... then while browsing a...
BSOD Help and Support
Audio only works for a few minutes
Toshiba laptop, windows 7 home premium. i3 4 gb ram Recently audio stopped working in the sense that i was getting no sound, but the volume control showed "normal" messed around rebooted it came back, lasted a few days then went out. This time the volume icon was X'd out, couldn't get it to...
Sound & Audio
Internet works for minutes, then diagnostic says DNS server invalid
Several months ago I had a vicious virus on the Asus laptop, despite having Norton 360. I used several malware cleaning programs to get rid of it, and it was working fine. When I moved to my new apartment and set up my Internet I have been unable to stay connected on the laptop for more than a...
Network & Sharing
Wireless connection works, wired connection does not.
So last night, my wired connection was working. I did not install any new software or download anything. Tried getting on the internet today and nothing. My computer has an IP Address but I can't get onto the internet at all. I can't ping google. I can ping my IP address assigned, can't ping my...
Network & Sharing
WOL works.. But after 20 minutes it will now WOL
HI all, I built my pc, Its a Evga 780i mb. I can put the pc into sleep (bios is set to S1 and S3. WOL is soft on). But after the pc is in sleep for 20 or more minutes the computer will not wake up from lan. I do see the yellow light on the NIC on the MB the whole time. So any idea...
Network & Sharing
Total annihilation works for about 10-30 minutes and then it crashes
:banghead::banghead::banghead::cry: MY favorite game in the whole world wont work on my computer... I just got a new laptop after haveing a frankenstien 1999 computer... My new computer will run for a little while on Total annihilation... then it crashes with a staticy (only way to describe it)...
Gaming


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:02.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App