Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Marvell Yukon 88E8059 - Can't register resources

30 Sep 2014   #21
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Have you changed any Settings in the BIOS ?

Installed any new Drivers recently ?


My System SpecsSystem Spec
.
30 Sep 2014   #22
IoNGeNeRaL

Windows 10 Pro x64 (UPGRADED - 10/20/2016)
 
 

I didn't install any network drivers no. I've had to switch IDE to AHCI a few times to boot into Mac OS X.
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2014   #23
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Was that the first time that your USB3 showed up as a missing Driver ? ...
My System SpecsSystem Spec
.

30 Sep 2014   #24
IoNGeNeRaL

Windows 10 Pro x64 (UPGRADED - 10/20/2016)
 
 

I don't know. Probably, though it's always said that. Not sure why.. Just really confused about my LAN controller..
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2014   #25
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Just wonder would a new Chipset Driver Help ...

Do doubt it ...

Chipset
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2014   #26
IoNGeNeRaL

Windows 10 Pro x64 (UPGRADED - 10/20/2016)
 
 

I have installed an updated version of my chipset and my AMD Radeon R9 280X display drivers, so at least that's those done. I still can't get my LAN working yet?
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2014   #27
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

That is the only Problem remaining ... More Coffee i think ...
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2014   #28
IoNGeNeRaL

Windows 10 Pro x64 (UPGRADED - 10/20/2016)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by maxie View Post
That is the only Problem remaining ... More Coffee i think ...
True that.. I'm at a loss of ideas to try. :/
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2014   #29
maxie

windows 7 home 64bit
 
 

Silly question ... You have checked in the BIOS to see if it is enabled ...
My System SpecsSystem Spec
30 Sep 2014   #30
IoNGeNeRaL

Windows 10 Pro x64 (UPGRADED - 10/20/2016)
 
 

To see if what's enabled? AHCI?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Marvell Yukon 88E8059 - Can't register resources




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Yukon 88E8059 Ethernet Drivers
Hey guys, I kind of have a wee bit of a problem. I have 2 versions of Windows OS on my computer, Windows 7 Ultimate x64 on my primary Hard Disk, and Windows Vista Ultimate x86 on a secondary Hard Disk (2 different drives). Windows 7 is my primary OS, and Vista is my new backup secondary OS (in case...
Drivers
Marvell Yukon Driver
Hi, Just wondering who else has a Marvell Yukon network controller and are you happy with the new driver changes? Thanks,
Drivers
Windows 7 & Marvell Yukon 88E8001
I am having a strange problem with the onboard Marvell Yukon 88E8001 network adapter running on Windows 7 64bit. For some reason it has suddenly stopped being able to connect to the routers DCHP and obtain an IP address, nothing has changed and it was working fine previous. When I type...
Network & Sharing
Marvell Yukon 88E8056 PCI
Hi Folks, I have a eathernet card as in the title, and it refuses to function with Windows 7 or Ubuntu 10.10, However the thing logs on to the internet just fine with an older Ubuntu 9.0 that I ran from a disk, and of course, it ran fine with the previous XP. I got the newest driver and installed...
Hardware & Devices
Marvell Yukon Gigabit Ethernet freezeing every 15 mins
Earlier many reported this problem with win 7 x64 build 7100, now I did a clean install of build 7600 x64 & the problem is now more frequently happening every 15 mins it freezes the comp. Uploading stops downloading sometime stops sound/video freezes applications stop responding nothing can...
Network & Sharing
Marvell Yukon Controller cant connect
Hi, I just loaded Windows 7 Build 7600 and cant connect to network or internet through my on-board Marvell Yukon gigabit controller. I've updated my drivers to the latest i can find (v. 11.22.4.3) and still nothing. Occasionally it will show I'm connected, but when I launch IE it drops connection....
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:29.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App