Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Some websites loading incompletely or not at all(non browser-specific)

06 Apr 2015   #1
bonoz

Microsoft Windows 7 Professional 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 
Some websites loading incompletely or not at all(non browser-specific)

Hi guys,

I have noticed that websites such as LinkedIn and youtube are no longer being loaded like used to. There's a whole list of websites that I am not able to access. Here's what happens when I try to go to linkedin: Some websites loading incompletely or not at all(non browser-specific)-capture1.png

And the page fails to load with youtube: Some websites loading incompletely or not at all(non browser-specific)-capture2.png

Is this a virus? I have seen no other signs of it. I haven't attended any dodgy websites. Everything else is working fine. The problem isn't browser-specific or even network specific (tried it on different wifi networks).

Seems like it may just be my computer system.

Any thoughts and advice?




My System SpecsSystem Spec
.
06 Apr 2015   #2
D3LL

 
 

It could be a number of these. Could you try scanning your computer with Malwarebytes. This is a free malware scanner program.

Can I also ask you to ping linkedin.

Go to start > Search 'cmd' > Hit Enter > In command prompt type in > ping -t (www.)linkedin.com. remove the () and let me know if it drops off etc...

Also provide your speeds for your internet connection you can do this by going to Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test
My System SpecsSystem Spec
06 Apr 2015   #3
ThrashZone

Win-7-Pro64bit 7-H-Prem-64bit
 
 

Hi in addition you might reset your browsers and delete personal settings in them as you forgot to say which ones you have installed

Also Fill in your system spec's page with the link above my signature image,
Add which security you have installed and third party registry cleaners....
Cheers.
My System SpecsSystem Spec
.

06 Apr 2015   #4
bonoz

Microsoft Windows 7 Professional 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by D3LL View Post
It could be a number of these. Could you try scanning your computer with Malwarebytes. This is a free malware scanner program.

Can I also ask you to ping linkedin.

Go to start > Search 'cmd' > Hit Enter > In command prompt type in > ping -t (www.)linkedin.com. remove the () and let me know if it drops off etc...

Also provide your speeds for your internet connection you can do this by going to Speedtest.net by Ookla - The Global Broadband Speed Test
Thanks for the message.

MalwareBytes did not detect any threat.

Tried pinging linkedin and it replied. But youtube doesn't: Microsoft Windows

Pinging youtube.com with 32 bytes of data:
General failure.
General failure.
General failure.
General failure.

Ping statistics: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

The speed test is also giving me excellent results for speed.
My System SpecsSystem Spec
06 Apr 2015   #5
D3LL

 
 

Please try ThrashZone suggestions. Also have you tried another web browser? Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera etc...?
My System SpecsSystem Spec
06 Apr 2015   #6
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

We still need system specs as requested by ThrashZone!
My System SpecsSystem Spec
06 Apr 2015   #7
bonoz

Microsoft Windows 7 Professional 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by D3LL View Post
Please try ThrashZone suggestions. Also have you tried another web browser? Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera etc...?
Hi guys,

I have just updated my settings to include my system settings.

And yes, I have tried other browsers and I am getting the same problem.
My System SpecsSystem Spec
06 Apr 2015   #8
bonoz

Microsoft Windows 7 Professional 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Computer typeEdit Value
Laptop
Computer Manufacturer/Model NumberEdit Value
Lenovo Thinkpad X220
OSEdit Value
Microsoft Windows 7 Professional 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
CPUEdit Value
Intel(R) Core(TM) i5-2520M CPU @ 2.50GHz
MotherboardEdit Value
LENOVO 4294CTO
MemoryEdit Value
12.00 GB
Graphics Card(s)Edit Value
Intel(R) HD Graphics 3000
Sound CardEdit Value
(1) Intel(R) Display Audio (2) Conexant 20672 SmartAudio H
Monitor(s) DisplaysEdit Value
N/A
Screen ResolutionEdit Value
1366 x 768 x 32 bits (4294967296 colors) @ 60 Hz
Hard DrivesEdit Value
(1) HITACHI HTS723232A7A364 (2) OCZ-NOCTI
My System SpecsSystem Spec
06 Apr 2015   #9
bonoz

Microsoft Windows 7 Professional 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by D3LL View Post
Please try ThrashZone suggestions. Also have you tried another web browser? Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Opera etc...?
Problem fixed. It turns out my 'Peerblocker' was blocking HTTP settings.

Sorry about this.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Some websites loading incompletely or not at all(non browser-specific)




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Modem issue - Specific websites will only load on certain browsers
A couple of months ago I switched Internet providers - from 12MB AT&T U-Verse to 50MB Time Warner Cable. While I was with AT&T, I leased a 2Wire modem/router from them (I don't recall the model) and never encountered any problems using the Internet. When I started with TWC, I purchased my own modem...
Network & Sharing
Specific webpage not loading on any browser
This is kind of a strange problem. I play an app/game on facebook. I played it one night and everything was working perfectly. I shut down the browser, left the PC on and went to bed as usual. The computer was not touched or updated in any way but the next day after returning from work when I log...
Browsers & Mail
Specific websites not loading, strange download behavior after upgrade
Ok, so this is a weird one that I've never ran into before and I wasn't sure how to search for anything related to this as the problem is very difficult to explain but here goes. I have a local domain setup at the office running off of SBS 2008. Before a couple weeks ago, all the client machines...
Network & Sharing
Problems loading some websites Win 7
Hi all just joined in the hope you guys can help me sort my problem. I recently bought a new PC tower and all been working fine for the past month or so but about a week back it stopped loading some websites such as Yahoo, Paypal and a few others, also my emails are hit and miss, I use...
General Discussion
Websites not completely loading
I've got a fairly new Dell Inspiron ONE computer with Window 7. Every since I bought it new some website home pages intermittently will not load completely. Sometimes I can refresh the page and it will open. I keep the cookies along with defragging on a regular basis. After clearing cookies I can...
Browsers & Mail
Internet Explorer Content Advisor - Allow or Block Specific Websites
How to Allow or Block Specific Websites in Internet Explorer Content Advisor Content Advisor is a tool for controlling the types of content that your computer can access on the Internet in Internet Explorer. After you turn on Content Advisor, only rated content that meets or exceeds your...
Tutorials


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:15.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App