Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.

Windows 7: Gigabit NIC operating at 100Mbps

09 Nov 2009   #11


Got it!!!!!!!!!!

Bad cable. Bingo, 1.0Gbps.

Thanks for input.

My System SpecsSystem Spec

 Gigabit NIC operating at 100Mbps

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Similar help and support threads
Thread Forum
Win7, 100Mbps LAN vs 1.5Gps DSL
I've built many Windows desktops over 20 years, but now my first laptop will be arriving tomorrow and I have to learn a little bit more (like, "anything";) about networking, etc. (I have new LAN cables and a card to install, with a crossover adapter, if I need it.) My current Win7 Pro LAN...
Network & Sharing
100Mbps Internet is SLOW
Hello! I have ordered a 100Mbps Internet from Estonia. Below there are pictures about my local area connection and speed test. Now, i find that this is NOT normal. It can't be like 3Mbps internet(usually 3-5) as i have Speed 100Mbps I have a thompson router from elion enterprise. It contains a...
Network & Sharing
NIC link speed either 10 or 100Mbps
Does anyone know why whenever i disconnected the AC power (and use battery only), my link speed drops to 10Mbps. when power plugged in, it's 100Mbps. Machine is Dell Latitude E6400 brand new. Ps: This is not OS specific i don't think, Vista and Xp have this problem so i'd more W7 too.
Network & Sharing
Gigabit nic stuck at 100mbps in Gigabit network.
Cannot get gigabit performance out of Nics in Win 7.. Locked 100 mbps. My motherboard is an Evga 590 Sli Am2 motherboard, with dual gigabit nics. Having established that there is really no benefit to using both nics at the same time in another post, I am now posting because it seems I am only...
Network & Sharing
100Mbps speeds on 1000Mbps network
Problem: Can't get file transfer speeds over 12MB/sec...avg is around 7-8MB/sec..this happens system to system, or system to NAS, or NAS to system The setup: I have a 24 port linksys gigabit swith, 6 computers, 5 NAS devices....all gigabit every system on the network, other than the nas,...
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:50.

Twitter Facebook Google+

Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App