Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: IIS Page not Found

20 Aug 2015   #1
Parvardigar

Microsoft Windows 7 Professional 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 
IIS Page not Found

In our company this page loads however the photo are not showing
l.a.Eyeworks and Fiction by l.a.Eyeworks Eyewear Collections

If a worker is off site / at home for instance the page loads perfectly

If I right click on the photo it states page not found error 404 iis and so forth
Only within our company work area the page fails to load / off site no problem
What can be done to fix this as it is frustrating the web page workers.
Thanks!
Here is what I get in house in this capture: I have uploaded a screen capture....




Attached Thumbnails
IIS Page not Found-404-iis-page-not-found.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.
20 Aug 2015   #2
z3r010

 

The images that are working are coming from the beta.laeyeworks subdomain while the broken ones come from http://laeyeworks can you access l.a.Eyeworks | Designers of limited edition frames for sunglasses and prescription eyewear from your internal network?
My System SpecsSystem Spec
20 Aug 2015   #3
Parvardigar

Microsoft Windows 7 Professional 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

Yes
I can open and explore l.a.Eyeworks and Fiction by l.a.Eyeworks Eyewear Collections in our shop...our internal network.
My System SpecsSystem Spec
.

20 Aug 2015   #4
z3r010

 

does it work without the www as that is how your images are?

www - http://www.laeyeworks.com/images/pic...tnut_907_f.jpg
none - http://laeyeworks.com/images/pics/10...tnut_907_f.jpg
My System SpecsSystem Spec
20 Aug 2015   #5
Parvardigar

Microsoft Windows 7 Professional 64-bit 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
 
 

My System SpecsSystem Spec
20 Aug 2015   #6
z3r010

 

You need edit the page code to prefix your images with a www. then.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 IIS Page not Found




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Laptop boots directly into System Recovery page (no OS found)
Hi, not to long ago my Toshiba Satellite c655 laptop decided it wanted to directly boot into System recovery options. I couldnt recover it because my operating system wasnt found. So i tried a system repair which failed and i just recently tried recovering bootmgr using this tutorial...
General Discussion
IE 11 home page not found 404
Even though I've correctly set my homepage in Internet Options and in the homepage flyout, IE 11 returns 'page not found #404' and will not load the homepage. Upon checking the Internet Options pane the homepage remains pasted in place. I have the page set in the favorites column, and clicking...
Browsers & Mail
Facing BSOD(Page fault Non page area/Clock interrupt not recd) + hangs
Guys.. I been facing some issues with my relatively new CPU. I have an Intel i5 2400 cpu, combined with 4GB DDR3 memory. Mobo is DH67BL - revision 3. No GPU installed. Power supply is via Corsair VX450. Problem i been facing: 1) BSOD saying that A clock interrupt wasnt recd.
BSOD Help and Support
Facebook: 'The page you requested was not found' when viewing profile
Probably better places which I could post this, but you guys on here will probably help me best. This has been happening for a few weeks now where whenever I or anybody else tries to view my facebook profile, the message ' The page you requested was not found You may have clicked an expired...
General Discussion
WWW.Vizio.com - Page Not Found
Using my default DNS Server, I can't open WWW.Vizio.com - I get Page Not Found. I can ping www.vizio.com without issues. In Network Properties, I changed the IPv4 DNS Server to use Google DNS servers (8.8.8.8 and 8.8.4.4) With that change, I can open the Vizio site. Vizio is the only site I...
Network & Sharing
Page found in non page area...memory?
Wonderin if someone could take a look at my recent bluescreens from 11/4 and 11/5. Have a feeling its the memory, but the video card is only a week old. 4gb of ram and windows uses 40-50% when idle. Ram too slow? Any help would be appreciated. Thank you. -Edit- Reseated ram in other 2 dimms...
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:49.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App