Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Websites not opening except Google and Reddit

30 Sep 2015   #1
keyboardcowboy

Windows 7 Ultimate x64
 
 
Websites not opening except Google and Reddit

I have tried resetting TCP/IP, flushing DNS entries, and all the other things that I can find online, but still sometimes all the browers on my laptop (chrome, firefox, IE) refuse to open any website except google, and reddit. The strange thing is when this happen I am also unable to login into my WIFI router. I have no firewalls installed, my HOST file is clean. I tried debugging the problem by running wireshark when the problem occurs there were some "Spurious Retransmissions".
Commands that I have tried

Code:
netsh winsock reset
netsh int ipv6 reset
netsh int ipv4 reset
nbtstat -R
ipconfig /flushdns
nbtstat -RR
The problem occurs both over wifi and wired connection to the router, the wifi router is working fine. everyone else connected to it can surf without any issues






My System SpecsSystem Spec
.
01 Oct 2015   #2
keyboardcowboy

Windows 7 Ultimate x64
 
 

tried sfc too, did not find any issues
My System SpecsSystem Spec
01 Oct 2015   #3
keyboardcowboy

Windows 7 Ultimate x64
 
 

just tried safemode with networking, same behavior. Is there any way to fix this without a re-installation?
My System SpecsSystem Spec
.

01 Oct 2015   #4
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

Did you install (reddit) or did it sneak in with something else?

What Search Engine do you want to use?
My System SpecsSystem Spec
02 Oct 2015   #5
keyboardcowboy

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Layback Bear View Post
Did you install (reddit) or did it sneak in with something else?

What Search Engine do you want to use?
Thanks for the reply, the problem had something to do with arp cache, flushed it, and its working fine now. i did not install anything, the problem just started happening.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Websites not opening except Google and Reddit




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
internet explorer 11 not opening any websites
Okay so for a while I have been having multiple BSODs and in an attempt to fix the problem I've deleted a few programs including Google chrome. The reason is because without it even being opened it was saying it was crashing so yeah. Anyway after uninstalling chrome I wanted to reinstall it but IE...
Browsers & Mail
Difficulty opening websites
About a week ago I started having difficult opening websites...I sat here watching the aero go round and round...nada! It started right after I downloaded 17 MS updates, but when I did a system restore to before that I was still getting the ongoing aero thing. I have disabled all my add ons,...
Browsers & Mail
Win7 very slow opening folders, documents, websites,etc
Hi All, My Windows 7 (64bit) laptop has become very slow. Typing has a lag sometimes. Opening folders, documents, websites, etc is very slow. Sometimes I get "Not responding" when opening documents and spreadsheets. I've checked the CPU usage and it is slow even at 30-50%. Can anyone...
Performance & Maintenance
Issue opening websites, Facebook, MSN, Microsoft - IE9,FF10,Chrome
Hi All, I have an issue which many people have but there is no direct answer. I have a Windows 7 Ultimate x64 machine with Realtek PCIe Gigabit Network Controller (On Board). I have a DLink DIR300 Wireless router directly connected to my PC and have a PPOE Broadband connection. I am not able to...
Browsers & Mail
BSOD while opening certain websites.
Hello! I am using my Toshiba Satellite L455D-S5976. I'm using Windows Home Premium 64bit version, I'm assuming it's the original? I have no idea. I'm a little lost when it comes to computers and their specs etc. I'm not sure how old the hardware is, it was given to me by my father about a week...
BSOD Help and Support
Google Chrome Lag on certain websites
I have the latest version of Chrome installed on my Win 7, 32 bit. On websites like Facebook, Google, Google Image I have been experiencing heavy lags after a few seconds of browsing. Scrolling, typing, moving to other pages... all of these get slow! I've tried reducing the number of...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:15.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App