Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Internet problem D=

27 Nov 2009   #1
LocoMano

Windows 7 Professional
 
 
Internet problem D=

I recently bought myself a new PC, a Acer Aspire X1300.
I really didn`t like Vista at all, so i decided to put Windows 7 on it.
It installed fine, everything worked, except for my internet.
The connection is sometimes stable, but very often goes into network cable unplugged or no connection available.
I`ve already checked Device manager, and the only thing with a question mark is a Coprocessor.
I disabled it, and i havent found any consequences so far, so i guess i`ll leave it disabled.
Can someone please help me fix this? Its really annoting when playing games D=


My System SpecsSystem Spec
.

27 Nov 2009   #2
torrentg

7600.20510 x86
 
 

Sure.

Install the latest 15.51 nForce chipset drivers from here:

download from Guru3D.com

This has nothing to do with your problem, but there is a new bios released. It's always good to run the latest possible:

http://global-download.acer.com/GDFiles%5CBIOS/BIOS/BIOS_Acer_P01.A2_A_A.zip?acerid=633942171451245048&Step1=Desktop&Step2=Aspire&Step3=Aspire%20X1300&O S=V10&LC=en&BC=Acer&SC=EMEA_27
My System SpecsSystem Spec
28 Nov 2009   #3
LocoMano

Windows 7 Professional
 
 

I installed the drivers, the Coprocessor is installed now, and the internet worked FINE for about 2 hours.
Now, the connection again flashes from Network - Internet Acces to something like No connection available.
What should i do?? D=
My pc didnt come with a vista CD, so i can`t reinstall Vista if i needed to. =[
My System SpecsSystem Spec
.


28 Nov 2009   #4
torrentg

7600.20510 x86
 
 

Reboot the router. If that doesn't help, reset the router to default configuration. Look in the manual for it for how to do so. Take things from there.
My System SpecsSystem Spec
28 Nov 2009   #5
LocoMano

Windows 7 Professional
 
 

I`ll try to reboot the router, ill report back to you in a couple of hours, if it doesnt work ill reset the router by holding the button for 7 seconds.

Update:
I rebooted the router, but the problem still persists. I`ll ask my dad if i can reset the router, he can get angry when i change things without him knowing
My System SpecsSystem Spec
28 Nov 2009   #6
reghakr

Windows 7 Pro & Vista Home Premium
 
 

I;m sorry,. I can't go through all these hits,. but Google Coprocessor unknown device
My System SpecsSystem Spec
28 Nov 2009   #7
LocoMano

Windows 7 Professional
 
 

@reghakr:
If you would`ve read the other posts in this thread, you wouldve seen that the Coprocessor problem was already solved.
Thanks anyways.
My System SpecsSystem Spec
28 Nov 2009   #8
reghakr

Windows 7 Pro & Vista Home Premium
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by LocoMano View Post
I`ll try to reboot the router, ill report back to you in a couple of hours, if it doesnt work ill reset the router by holding the button for 7 seconds.

Update:
I rebooted the router, but the problem still persists. I`ll ask my dad if i can reset the router, he can get angry when i change things without him knowing
This was the last post you made
My System SpecsSystem Spec
28 Nov 2009   #9
LocoMano

Windows 7 Professional
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by LocoMano View Post
I installed the drivers, the Coprocessor is installed now, =[
There, u see? =]
My System SpecsSystem Spec
28 Nov 2009   #10
LocoMano

Windows 7 Professional
 
 

I reset the router to default, but things like youtube buffer really slow.
Also, when i try to download a .exe, it downloads it, but it says that its not a win32 application or something D=
Does anyone know why this is?
Images take a while to load, too.

Edit:
After resetting the router to default settings, the problem still persists.
Could it be because of my very long internet cable??
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Internet problem D=




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Internet access problem via usb modem problem
I need your help. I can’t seem to connect to the internet with my USB ‘dongle’ modem on my new laptop. My service provider says that the problem is not a problem with coverage. The device is working properly, according to Windows 7 and I can also access the internet on another older laptop that has...
Network & Sharing
Internet connectivity problem, affects wired internet but not wireless
I am having Internet connectivity issues that only affect my computer and only affect it when I'm using a wired connection as opposed to a wireless connection. I would just use the wireless except that it's too weak here at my house especially in the room where I'm working and thus it's slow...
Network & Sharing
Internet Explorer 9 cannot connect to internet, Cant find problem
Hi, I'm having a problem with Internet Explorer where it cant connect to any webpage at all. I have tried to troubleshoot the problem but the troubleshooter says that it cannot find the problem. It works when i start it up in no addons mode but even if i disable all the addons that i could find...
Browsers & Mail
Internet connection error or internet Download Manager problem
I'm using IDM 5.19 build 3 in may DELL Studio 14 using Windows 7. Recently I cannot finish my downloads. When I start the queue the speed will be around 200kbps but after a few seconds the speed fluctuates and becomes slower. The speed becomes 5kbps or slower. Is this my internet connection or...
Software
Internet Pop-up problem
Now this is an odd one. It's only just started and isn't anything to do with the regular pop-ups you might get. As a matter of fact it seems to do with Win 7 itself rather than the Internet. Every time my pointer goes anywhere near a word on any page of the Internet a small pop-up appears showing...
Browsers & Mail
Internet Problem
i need help i can not close my internet it says there is a malfunctioning addon that has caused the internet to close but i didnt add any addons and the internet will not close can someone PLEASE HELP ME!!!
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:44.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App