Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Huge problems whit Internett (plz help)

07 Dec 2009   #1
Concker

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 
Huge problems whit Internett (plz help)

Hello, im having some serius problems whit my internett connection at the moment,
It all started whit my old setup. i had an asus m2n-e sli motherboard and installed windows and all worked perfectly, but some days later when i start my machine i get the message: unable to connect to the internett, but it connects to my rutermodem, but i just cant get no internett connection, ive god so tired of this that i build a new rig for windows 7, and formated everything, and reinstalled windows 7 on my new systems, works like a dream, then now about 6 days later i get the same problem!

I just cant understand what the problem is, we got 3 machines here, all running w7 and connected to same ruter, and im the only one whit this problem, i also got a friend of mine whit the same motherboard and he got no problems at all?

My system:

Motherboard: Asus Maximus ii formula p45 Socket 775
Cpu: Intel Q9950
GFX: Gainward 8800gt 1gb
Soundboard: Xfi Supreme FX
Network controller: Marvell yukon 88E8056
Ram: 4gb of Kingstone 1066mhz DDR2
os: Windows 7, Ultimate 64bit

So the only way i can get internett on this machine now is to go to device manager and delete the nettwork addapter, then find new hardware and then it works untill i restart my pc?

Also What ive done is:

Updating to the newest network controller driver, and the one before that whitout luck. then i run the microsoft security essential virus scan, and it only found the trojan: Trojan:win32/Orsam!rts, I quarantine this one whitout luck, same problem

I realy cant get whats wrong, my best guess is a virus, but get it on a new machine right after fresh install? and the virus controll cant find nothing. i also run the latest windows updates whitout luck.

So it cant be the motherboard since ive changed it, and same problem (and yes i have formated the pc completly and freshly installed w7)

List of other problems installed on my pc:

Firefox
Quake4
Winamp
Photoshop cs3
sony veges 9.0
mirc (for use whit gaming, havent clicked any links on it)
spotify (music program)
MSN
Ventrilo
Mumble
windows mail
Utorrent (tho i havent downloaded a single file after reinstall)
Magicdisk (for mounting iso files)
Office 2007
Steam
Xfire

Thats all the programs i have installed atm, and i havent been into any suspicius sites, just normal online newspapers sites her in norway witch i know is secure.
so i realy dont think its virus either.

Any 1 got any ides? thanks.

-Concker

(posted under drivers, and network for best replyes, sorry)


My System SpecsSystem Spec
.
07 Dec 2009   #2
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Concker View Post
Hello, im having some serius problems whit my internett connection at the moment,
It all started whit my old setup. i had an asus m2n-e sli motherboard and installed windows and all worked perfectly, but some days later when i start my machine i get the message: unable to connect to the internett, but it connects to my rutermodem, but i just cant get no internett connection, ive god so tired of this that i build a new rig for windows 7, and formated everything, and reinstalled windows 7 on my new systems, works like a dream, then now about 6 days later i get the same problem!

I just cant understand what the problem is, we got 3 machines here, all running w7 and connected to same ruter, and im the only one whit this problem, i also got a friend of mine whit the same motherboard and he got no problems at all?

My system:

Motherboard: Asus Maximus ii formula p45 Socket 775
Cpu: Intel Q9950
GFX: Gainward 8800gt 1gb
Soundboard: Xfi Supreme FX
Network controller: Marvell yukon 88E8056
Ram: 4gb of Kingstone 1066mhz DDR2
os: Windows 7, Ultimate 64bit

So the only way i can get internett on this machine now is to go to device manager and delete the nettwork addapter, then find new hardware and then it works untill i restart my pc?

Also What ive done is:

Updating to the newest network controller driver, and the one before that whitout luck. then i run the microsoft security essential virus scan, and it only found the trojan: Trojan:win32/Orsam!rts, I quarantine this one whitout luck, same problem

I realy cant get whats wrong, my best guess is a virus, but get it on a new machine right after fresh install? and the virus controll cant find nothing. i also run the latest windows updates whitout luck.

So it cant be the motherboard since ive changed it, and same problem (and yes i have formated the pc completly and freshly installed w7)

List of other problems installed on my pc:

Firefox
Quake4
Winamp
Photoshop cs3
sony veges 9.0
mirc (for use whit gaming, havent clicked any links on it)
spotify (music program)
MSN
Ventrilo
Mumble
windows mail
Utorrent (tho i havent downloaded a single file after reinstall)
Magicdisk (for mounting iso files)
Office 2007
Steam
Xfire

Thats all the programs i have installed atm, and i havent been into any suspicius sites, just normal online newspapers sites her in norway witch i know is secure.
so i realy dont think its virus either.

Any 1 got any ides? thanks.

-Concker

(posted under drivers, and network for best replyes, sorry)
Uninstall, not just deactivate your Anti Virus and see what happens. Until you find one that you may prefer use Microsoft Essentials
My System SpecsSystem Spec
08 Dec 2009   #3
Concker

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

read more carefully plz, im using microsoft essential and i dont think it is virus, it seems more like the network dont find the ip or something, but dont know, but im 100% sure its not virus or problems whit a firewall because it worked perfectly untill yesterday.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Huge problems whit Internett (plz help)




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
Internett ping spikes/ DCs
So afew months back i started having small ping spikes here and there, nothing major so i just ignored it, after awhile it got worse. First i thought that it was the router or modem, but when no one else connected to the internett is having this problem. I have tried with two different...
Network & Sharing
Having huge problems in booting up my laptop!
Hey people, Sorry if my thread title is bad but I am in kind of a huge messed up situation with my laptop. I have a toshiba laptop which comes with windows 7 home premium pre installed. Since today morning my laptop wont boot up. It will go to the screen showing starting windows and then a blue...
General Discussion
Huge problems with AVerMedia DVB-S card.
Hello, recently I bought the AVerMedia AVerTV Satellite PCI DVB-S card. I installed it, updated drivers, and it worked fine. For 30 minutes. System crash, bluescreen. Since then, every time I try to watch TV, I get a bluescreen after 1 second - 10 minutes. I run Windows 7 x64.
Hardware & Devices
Huge Processor Usage Problems
So I just installed Windows 7 last night, everything was running great, i got a bunch of new stuff installed, and everything was still working great. I decide to go to bed for a while and when I wake up there's a constant 60% of my processor being used and everything just goes crazy when I try to...
Performance & Maintenance
Network problems?? HUGE FIND!
I was about to blow my brains out looking for a solution to my networking problems when a co-worker of mine found a solution. When ever I tried to map a windows 7 drive from my XP rig and entered my user name and password it simply changed the user to %computername%\user name and did...
Network & Sharing
Windows 7 and Ps3 huge problems
Hey there guys and girls. I have had HUGE problems with trying to stream music to my Ps3 i have tried so many things around the net including :- 1.port forwarding 2. Enabling and disabling UPnP on my Cisco EPC2425, PC and PS3 3. enabling and disabling MTU on the PS3 and the Linksys...
Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:03.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App