Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: Atheros AR5007EG disappears Windows 7 Build 7100

08 Dec 2009   #1

Windows 7
 
 
Atheros AR5007EG disappears Windows 7 Build 7100

Alright long story short, my Atheros adaptor disappears completely from my system periodically and I don't know what is up. I've tried updating drivers but it doesn't help. So I'll give you all the details I can think about that you might need so you can help me cause this is pissing me off and I can't find a solution.

Windows 7 Build 7100
Toshiba Satellite A200 FS6
Atheros AR5007EG Wireless Network Adaptor

I'd give you the Motherboard if I could figure out where to look for it. But that's the information that I think you need. If you need more let me know. I appreciate all help that is given.

My System SpecsSystem Spec
.

08 Dec 2009   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

ME/XP/Vista/Win7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by mrhappyjavaman View Post
Alright long story short, my Atheros adaptor disappears completely from my system periodically and I don't know what is up. I've tried updating drivers but it doesn't help. So I'll give you all the details I can think about that you might need so you can help me cause this is pissing me off and I can't find a solution.

Windows 7 Build 7100
Toshiba Satellite A200 FS6
Atheros AR5007EG Wireless Network Adaptor

I'd give you the Motherboard if I could figure out where to look for it. But that's the information that I think you need. If you need more let me know. I appreciate all help that is given.
Try updating to Win 7 7600.
My System SpecsSystem Spec
17 Dec 2009   #3

Windows 7
 
 

Hi, there.

Did you get this fixed? It seems you and me are the only ones on that are having this problem.

Just to clarify what is going on, it's not an Operating System Issue ( for me at least )
I've installed XP, Vista 32 Vista 64 Windows 7 and i have the exact same issue with all of them.

I've been working with the same wireless adapter for around 2 years now with no problems and all of a sudden it's screwing up, the connection dissappears.


Did you find a solution to this?
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 Atheros AR5007EG disappears Windows 7 Build 7100





Thread Tools



Similar help and support threads for2: Atheros AR5007EG disappears Windows 7 Build 7100
Thread Forum
Atheros AR5007EG compatibility with windows 7 and ACER aspire L3600 Drivers
Windows 7 Build 7100 - Where to now Installation & Setup
Why in Windows Seven Build 7100 Restart every so often General Discussion
No Sound Need help Windows 7 Build 7100 Sound & Audio
Windows 7 build 7100 Swedish. General Discussion
Windows 7 64-bit Build 7100 Screenshots General Discussion
Atheros AR5007EG - help please Network & Sharing

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:12 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33