Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem with the connection

23 Dec 2009   #11
chkoupi

windows 7 Professional build 7600
 
 




My System SpecsSystem Spec
.
23 Dec 2009   #12
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

From that i would have guested you are missing a DNS Suffix entry, your default gateway is wrong, these should be provided from your ISP. Are you sure you have not manually input any settings?

Try disabling ipv6.
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2009   #13
chkoupi

windows 7 Professional build 7600
 
 

i have set a setting in my network cause i'm using a HUAWEI SMART AX MA880 that's why you should set ur ipv4 by these setting 192.168.1.3 etc .....
My System SpecsSystem Spec
.

23 Dec 2009   #14
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

If you manually put in your IPs then you need to manually put in the correct DNS IP, Default Gateway, etc. for you to connect to the net you need to get onto your ISP's network. Incorrectly putting in details or missing details you won't be able to connect. For the Huawei i guess there are other settings (for softrware) which you need to check as well. Speak to your ISP.
My System SpecsSystem Spec
12 Jan 2010   #15
chkoupi

windows 7 Professional build 7600
 
 

hey
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem with the connection




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Connection Problem
Hello i m facing a problem i have a desktop and laptop.. when i plug my dsl line in my desktop the internet gets connected while i plug the dsl line in laptop it get connected but doesnt give interet connectivity. plz help me i have tried everything.
Network & Sharing
Connection Problem
We have a notebook computer with Windows 7. It connects to our wireless router, but will not continue on to the Internet. I suppose it's something simple, as usual, but I am unable to put a finger on it. Anyone had the same or similar problem? :(
Network & Sharing
Connection Problem
I am from Brazil and I have Windows 7 Home Premium 64 bits and I use proxy server with encryption and decryption mode, when I select decryption mode all my connections (except Firefox that works fine) stop and I receive this message when diagnosing connection: "The device or resource (web...
Network & Sharing
Connection problem
Hi I have a connection problem, I have a netgear router with four ports, and have 3 computers. computer one (laptop vista) is hard wired to port one, works fine, desktop computer two is in port two(win7) works fine, desktop # three (win7) will not connect, it takes about 30 minutes of doing...
Network & Sharing
Re-connection problem
I installed Win7 upgrade over Vista on my Toshiba laptop. I have no problems connecting with my NIC nor with my wireless Atheros 5700eg. My problem is I cannot reconnect with the wireless automatically. The wireless icon animates as if trying to connect on startup or logon and always ends up...
Network & Sharing
IE Connection Problem
I've been using Win7 and IE8 for a while now, and lately I've been getting this dialog every morning:
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:21.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App