Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: W7 Loses Mounted Drive at Reboot

15 Feb 2010   #1

windows 7
 
 
W7 Loses Mounted Drive at Reboot

I just switched one box from Vista to Windows 7.
I mount a network drive, I use it, I reboot, the mount is gone..... WHY?
I have been using this drive for many months on Vista, NO problem.

ps: I set the mount in Windows 7 the same as I did in Vista, including checking the RECONNECT AT LOGON box.

My System SpecsSystem Spec
.

16 Feb 2010   #2

Windows
 
 

In Map Network Drive you must check
Reconnect in logon.
My System SpecsSystem Spec
16 Feb 2010   #3

 

this is how it should be..


Attached Images
 
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 W7 Loses Mounted Drive at Reboot





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:46 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33