Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: New Router Setup


08 Apr 2010   #11

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 8.1 Pro with Media Center
 
 

IMO that's not a router related issue. If both rigs belong to same workgroup and have same gateway and subnet, check the sharing settings.


My System SpecsSystem Spec
.

08 Apr 2010   #12

W7x64 Pro, SuSe 12.1/** W7 x64 Pro, XP MCE
 
 

I could easily be wrong, but the fact that the network was fine prior to switching routers, and the fact that Belkin changed the type of my network without any input from me, makes me feel that the problem is indirectly router related...I just need to figure out how. I've been going round and around throughset the network settings and have not found anything amiss. After rebooting just now, the network map now does show the secondary rig, but like before, it is not accessible.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 New Router Setup




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:08 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33