Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Network configuration keeps losing default gateway


26 Apr 2010   #1

Windows 7 Ultimate
 
 
Network configuration keeps losing default gateway

Hi all,

I am new to this forum and wanted to share a rather odd network configuration problem I am having. I don't know how it's related but this is happening mostly when I have vuze (azureus) torrent client running in the background. After a while I see my download speed as well as upload speed has gone down to "0" and I cannot connect to any websites either. Network settings tell me I am still connected to internet but when I do "diagnose" in the end it says "invalid default gateway" and fixes the problem and I can surf the net or use vuze again. But this problem keeps occurring. Any ideas on how to fix this problem?

I am at work right now and I will try to add some screen shots when I get home since it will very likely be having the same problem.


My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Network configuration keeps losing default gateway




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:38 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33