Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.



Windows 7: It lies, it says I'm not connected to wireless!

26 Apr 2010   #1

Windows 7 Ultimate 64-Bit
 
 
It lies, it says I'm not connected to wireless!

Hey everyone, having a bit of an odd situation. The wireless network icon is showing a red cross, normally meaning that there is an issue with a network that you're trying to connect to. However, I am connected perfectly and 100%!

In the Network and Sharing Centre it shows issues and when I click either the cross or the ! icon it goes to some odd network diagnostics wizard that says that I can only get to some websites, even though I can do anything.

I read somewhere about VPN networks being a problem. I don't know what exactly they are but I disabled the one that I had and restarted my wireless adapter.

This image pretty much explains everything of what I just said:
http://img20.imageshack.us/img20/936/networkbust.png

Oh, and as far as I can tell it started randomly. I haven't installed anything recently.

Obviously there isn't actually anything that this situation stops me from doing, it's just a bit strange and annoying. Thanks for any help
Alex

My System SpecsSystem Spec
.

26 Apr 2010   #2

Windows XP - Now Windows 7 Home Premium (64-bit).
 
 

{CritchleysMumsaMILF - Lol}.

Quote:
This image pretty much explains everything of what I just said:
http://img20.imageshack.us/img20/936/networkbust.png
My System SpecsSystem Spec
28 Jan 2011   #3

Windows 7 home premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Chromana View Post
Hey everyone, having a bit of an odd situation. The wireless network icon is showing a red cross, normally meaning that there is an issue with a network that you're trying to connect to. However, I am connected perfectly and 100%!

In the Network and Sharing Centre it shows issues and when I click either the cross or the ! icon it goes to some odd network diagnostics wizard that says that I can only get to some websites, even though I can do anything.

I read somewhere about VPN networks being a problem. I don't know what exactly they are but I disabled the one that I had and restarted my wireless adapter.

This image pretty much explains everything of what I just said:
http://img20.imageshack.us/img20/936/networkbust.png

Oh, and as far as I can tell it started randomly. I haven't installed anything recently.

Obviously there isn't actually anything that this situation stops me from doing, it's just a bit strange and annoying. Thanks for any help
Alex
I have almost the exact same problem. I see it's been almost a year and you've had no response, so I'm not too hopeful :/
http://www.sevenforums.com/network-s...s-its-not.html
My System SpecsSystem Spec
.


28 Jan 2011   #4

Windows 7 Ultimate x64
 
 

I have the same problem too. If I have a VPN Connection such as Teamviewer VPN. I will have the Red X but the connection works flawless. Sorta of the same when the Check Engine light comes on in the car but nothing is wrong with it...which is usually normal for me....but yea...
My System SpecsSystem Spec
Reply

 It lies, it says I'm not connected to wireless!





Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:53 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33