Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: RWW and the dreaded blank page

12 May 2010   #1
imullenix

Windows 7 Ultimate
 
 
RWW and the dreaded blank page

I have two laptops, both are allowed on my workplace domain and have been connected to that network. Both are Windows 7 Pro machines. Both are connected to my home network successfully. One will connect without issue via RWW to my remote workplace server and client workstations. One will login successfully to RWW using Administrator username and password. It will navigate to the point of selecting the "Connect" button and then a blank page with "Done" in the lower left corner of the page.

What I have tried...eerything! LOL!

I made sure that Remote Desktop was activated in Windows 7 by selecting allow remote access and allowing users of my domain computers access.

I disabled pop ups (and re-enabled then disabled again pop ups)

I checked that all pertinent services were running in services.msc.

While I realize that this is a client based problem, for the life of me I cannot find it. Help please!!!


My System SpecsSystem Spec
.

12 May 2010   #2
imullenix

Windows 7 Ultimate
 
 

Did I not ask the question correctly? If this is in the incorrect thread could a moderator move it for me please?

TIA
My System SpecsSystem Spec
12 May 2010   #3
imullenix

Windows 7 Ultimate
 
 

Ooops, bet you want to know that both lappies are using Windows 7 Professional.
My System SpecsSystem Spec
.


Reply

 RWW and the dreaded blank page




Thread Tools





Similar help and support threads
Thread Forum
click new tab and it comes up blank page rather than first home page
would someone please help me with this problem? I click on a new tab and it comes up as a blank page rather than your first home page. so I change the setting in: tools > internet options > tabs > settings > when a new tab is opened, open..... ok ok). It works fine during the...
Browsers & Mail
Chrome does not work, no web page opens. Opens as a blank page.
I've been experiencing this issue and at last I was able to solve it yesterday. Right Click to Google Chrome exe file, select Properties. In the opened window select Compatibility column, Set Compatibility Mode to Windows 7. Mine was set to Windows XP SP2, that was the problem... For more...
Browsers & Mail
Blank web page. How do I fix?
Alright, so when I tried to go to a web page, it loads but shows me a blank white page. May anyone please help me? How do I fix this? EDIT: I'm using Google Chrome
Browsers & Mail
Dreaded blank screen on boot up
Hello everyone, i have the dreaded blank screen on boot up, its stuck at the windows logo, i can boot in safe mode, i have searched the forum, and have followed most of the advice on how to rectify this issue. ...
General Discussion
Blank Page
Hi, I have a problem concerning browsing a trusted website with IE8 in Windows 7, what I don't have in Windows XP or other internet browser in Windows 7. 1. The site is in "Trusted Websites" 2. Scripting, meta refresh, ect. is enabled. The website is a "Collaboration meeting portal",...
Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:43.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App