Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: slow browser startup in build 7100


04 May 2009   #1

windows 7 7137 x64
 
 
slow browser startup in build 7100

After I obtained build 7100, my non-internet explorer browsers have had long startup time. When i load up safari 4.0 and chrome beta it takes about 10-20 seconds to open the homepage, after that everything is fine. This has never happened in my previous builds that I have used.

My System SpecsSystem Spec
.

05 May 2009   #2

windows 7 7137 x64
 
 

no replies
My System SpecsSystem Spec
Reply

 slow browser startup in build 7100




Thread Tools



Similar help and support threads for2: slow browser startup in build 7100
Thread Forum
Slow browser, slow internet, random audio ads: virus? System Security
Upgrade from Build 7100 to Build 7264? Installation & Setup
Portforwarding build 7100 Network & Sharing
Build 7100 REALLY slow after applying updates Performance & Maintenance
Is build 7232 better than 7100? General Discussion
My look on Build 7100 General Discussion
Build 7100 will be the RC! General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:36 PM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33