Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Web site problem


29 May 2010   #1
captainsim

win7 32 bit
 
 
Web site problem

hallo

Have got a strange problem
we are 3 people using the same network
I'm not coming in on this link: / / PMDG Simulations
but the two others come into
've tried most
deleted Firewall
tried 4 different browsers, firefox, ie, chrome, opera
does anyone have a hint?
win7 32

this is the only one site i not comming into.


My System SpecsSystem Spec
29 May 2010   #2
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by captainsim View Post
hallo

Have got a strange problem
we are 3 people using the same network
I'm not coming in on this link: / / PMDG Simulations
but the two others come into
've tried most
deleted Firewall
tried 4 different browsers, firefox, ie, chrome, opera
does anyone have a hint?
win7 32

this is the only one site i not comming into.
sorry, what error messages do you get. what happens when you try to access it. what is your network setup, and theirs?

We need a lot more info

Ken
My System SpecsSystem Spec
29 May 2010   #3
captainsim

win7 32 bit
 
 

lot more?
we are connected to the same router
do not get any message, is just trying to get into the site
says the search for this page
we are connected to the router with cables
My System SpecsSystem Spec
29 May 2010   #4
captainsim

win7 32 bit
 
 

thank you so much for all your help
My System SpecsSystem Spec
29 May 2010   #5
acurasd

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Sounds like a DNS problem or something is blocking your perticular computer?

Can we have the router's make and model...

How is your network setup.. is it just grabbing IPs from the router automatically or do you have static IPs in the computer?
My System SpecsSystem Spec
30 May 2010   #6
captainsim

win7 32 bit
 
 

I've tried both, both auto and fixed ip address

router is inteno from the Internet hosts

I have hundreds of addresses in my favorite, but only this one address

I have problems with
My System SpecsSystem Spec
30 May 2010   #7
z3r010

 

See if you can access the site via the IP address - PMDG Simulations
My System SpecsSystem Spec
30 May 2010   #8
Tews

64-bit Windows 8.1 Pro
 
 

Have you flushed your DNS cache??

Code:
ipconfig /flushdns
My System SpecsSystem Spec
30 May 2010   #9
captainsim

win7 32 bit
 
 

Z3R010

yes I come in
My System SpecsSystem Spec
30 May 2010   #10
z3r010

 

Have you tried flushing your DNS as Tews suggests above?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Web site problem




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Web site problem
Thread Forum
Solved Problem with site formats Browsers & Mail
Is there a problem with the SF site? Browsers & Mail
What could be the problem with this site? Browsers & Mail
Hyperlink syntax to open a parent site and then child site Browsers & Mail
Why is this problem with my site in IE8? Browsers & Mail
Untrusted internet site problem Browsers & Mail

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:32 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App