Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Windows 7 just installed, only get 10 mbit/s!

06 Jun 2010   #11
kegobeer

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Do you have a revision 1.0 or 1.1 GA-P55M-UD2? What BIOS are you running?


My System SpecsSystem Spec
.
06 Jun 2010   #12
flumch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by kegobeer View Post
Do you have a revision 1.0 or 1.1 GA-P55M-UD2? What BIOS are you running?
I have revision 1.1 and running F10 bios. Flashed it recently.
My System SpecsSystem Spec
07 Jun 2010   #13
kegobeer

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

I suggest you open a ticket with Gigabyte about this, if you haven't already done so.
My System SpecsSystem Spec
.

09 Jun 2010   #14
flumch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by kegobeer View Post
I suggest you open a ticket with Gigabyte about this, if you haven't already done so.
Did that just now, thanks for the help.

If anyone else got something, anything really, please write.
My System SpecsSystem Spec
10 Jun 2010   #15
flumch

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Just an update. I re-installed windows again and now it works. I have no idea what the problem was and why i got it but now it works fine. Thanks for the help anyway guys.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Windows 7 just installed, only get 10 mbit/s!




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
installed HD 2600 pro card, installed AMS driver, but no ccc software?
I was wondering if this would help? http://www.sevenforums.com/graphic-cards/195195-fix-catalyst-control-center-ccc-will-not-open-install.html I see no evidence that the AMD driver installed at all. Right click desktop does not show ccc, and ccc is not in the lower right panel. Windows...
Graphic Cards
9gb Ram installed. 7 Gb shown as installed, 6.1gb available. Windows 8
Hello, Haven't needed help from you guys in a while. I'm even using windows 8 now. Your advice was so good the last time.. I'm back. Ok so I have a brand new kingston 4gb ram chip installed on my ecs p-45-t black series board. It replaced a 1gb chip. My other chips all say 1.8v this new one...
Performance & Maintenance
poor transfer rate in 100/1000 Mbit LAN ethernet but only 3 MB/s speed
Hello, i just got new hardware and switched OS from XP to WIN7 (Home Premium 64 bit). When i copy data via my ethernet connection (LAN cat 5e cable) the transfer rate is about 3 to 3,5 MB/s:cry: I use MSI Mainboard Z77A-GD55 with Intel network adapter 82579V (onboard), latest drivers...
Network & Sharing
List of updates required to be installed before SP1 is installed?
Hello, Is there a list of hotfixes that are required to be installed prior to installing SP1? I am trying to slipstream SP1 into an installation DVD for Windows 7. It works fine, however, after I installed my newly created DVD, I found an update that said "You must install this patch before...
Windows Updates & Activation
neo basic 2165 - 4gb installed but only shows 3gb installed
hey guys got an issue her thats been like a stubbed toe - just cant let go of it - im using a dual core neo basic 2165 - i just recently upgraded my ram to 4gb 2x - 2gb -ddr2 800 but it just shows 2.75 usable - and only 3gb installed - ive tried every thing so far- still same result-...
Hardware & Devices
Internet Problem (DL 90 Mbit/s - UL 'only' ~10 Mbit/s)
Hello! I've been running Windows 7 since the beta and haven't had any problems at all. However, recently I decided to download the RC from Microsoft and install it. I did a clean install instead of upgrading. It came to my attention quite fast that something wasn't right in the RC. I would...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:42.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App