Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: AT&T Internet Server Ports


21 Jul 2010   #1

Windows 7 Home Premium 32-Bit - Build 7600 SP1
 
 
AT&T Internet Server Ports

I am having to set up my internet connection again. I am with AT&T in Texas. My domain is sbcglobal. net I have everything except my Incoming and Outgoing Server Port Numbers. If any of you have AT&T, let me know what those numbers should be. AT&T had changed them about a year or so ago and I don't remember what they should be. Thanks,

My System SpecsSystem Spec
.

21 Jul 2010   #2

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

Your are in luck, that is my company, too. I will get the information

Mine are 25 and 110. Have SBC global, but in the NY/CT region.
My System SpecsSystem Spec
21 Jul 2010   #3

Windows 7 x64 pro/ Windows 7 x86 Pro/ XP SP3 x86
 
 

They changed some things, so check..
Quote:

SBC Global is now blocking the outbound mail port (port 25). If you have SBC Global and can not send outgoing mail, you have two options.
You can change your outgoing mail port to port 587 in your e-mail client (i.e. Outlook or Outlook Express via Tools>Accounts) thus avoiding the blocked port. This will enable your web site e-mail to work with our service.
Alternately, you can set your outgoing (smtp) mail server to smtp.sbcglobal.yahoo.com in your e-mail client (i.e. Outlook or Outlook Express via Tools>Accounts). This also will enable your web site e-mail to work with our service.
Also please visit the SBC Global website for further information.
My System SpecsSystem Spec
.


21 Jul 2010   #4

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

They may have changed things but mine is still working, with 25 and 110,
My System SpecsSystem Spec
21 Jul 2010   #5

Windows 7 Home Premium 32-Bit - Build 7600 SP1
 
 

I had 110 and 25, but the inbound stopped working yesterday. I appreciate the help of both of you.
My System SpecsSystem Spec
21 Jul 2010   #6

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, clean install, upgrade disc
 
 

My System SpecsSystem Spec
21 Jul 2010   #7

Windows 7 Home Premium 32-Bit - Build 7600 SP1
 
 

I got it to working. I found a webpage on it. I changed the Outgoing Server to 465 and the Incoming to 995. I checked the Secure Connection box on both. It is strange how it just stopped working.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 AT&T Internet Server Ports




Thread Tools




Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 11:46 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33