Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: ATTENTION Crucial M4 SSD owners

25 Jan 2012   #91
Hopalong X

Windows7 Pro 64bit SP-1; Windows XP Pro 32bit
 
 

Mine may not have been working since last May when I installed the SSD.

The only reason I tried "fixing" it is for MJF's benefit and future reference.

I have no use for it myself.
If I did I might have noticed it was broken the past 8 months.


My System SpecsSystem Spec
.
25 Jan 2012   #92
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

I checked mine and it is indeed running. The start time is about 24 hours after installing Win 7 on the SSD as a clean install

It shows Soluto stopped working due to faulting module cpuidsdk64.

Mike's system is quirky.
My System SpecsSystem Spec
25 Jan 2012   #93
essenbe

Windows 7 Enterprise X64/Windows 10 Enterprise X64/Windows 10 Pro X64/Linux Mint
 
 

Mine works too, and is working after updating the firmware.
My System SpecsSystem Spec
.

25 Jan 2012   #94
Hopalong X

Windows7 Pro 64bit SP-1; Windows XP Pro 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
I checked mine and it is indeed running. The start time is about 24 hours after installing Win 7 on the SSD as a clean install

It shows Soluto stopped working due to faulting module cpuidsdk64.

Mike's system is quirky.
Why thank you Mr. President of the Quirky club.

Well I'm not sure of the reason why but I found a probable solution for mine.
Will post when it updates.

I hope it works for MJF.

Mike
My System SpecsSystem Spec
25 Jan 2012   #95
mjf

Windows 7x64 Home Premium SP1
 
 

Thanks for checking on the Reliability Monitor.
I went and did the OS transfer manually aligning the partitions (sys res, C: ) using Macrium. Reliability Monitor appears to work fine so the Paragon Migrate software may be the issue. I checked the RAC agent settings etc. Maybe Paragon deliberately gets rid of it???????????

Edit: Clearly not an issue for most. IF Paragon responds to the issue I'll provide feedback - Thanks for yours Hopalong X.
My System SpecsSystem Spec
25 Jan 2012   #96
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
John, with a new install you will need to download and install LAN (NIC), graphics, and maybe SATA3 drivers, they are all stored on the OS drive.
go to the manufacturers' site, don't trust Windows updates, but let then all install before getting new drivers.
Thanks Gary I have the LAN (from Gigabyte and the rev done but not the other drivers you mention will do that now
My System SpecsSystem Spec
25 Jan 2012   #97
ICIT2LOL

Desk1 7 Home Prem / Desk2 10 Pro / Main lap Asus ROG 10 Pro 2 laptop Toshiba 7 Pro Asus P2520 7 & 10
 
 

Am up and running at ast none of the site downloads worked so as a try I reran my Gigabyte board disk and bingo here we are in SSD mode! Boy is it so much quicker except for the UAC to to desktop. But a minor hitch.

Now for my nemesis WLM I don't know what it is but it drives me mad every time I doa setup - use thesame ID and pw but it hasa mind of its' own.
My System SpecsSystem Spec
25 Jan 2012   #98
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Good to hear that John, you will like the SSDs speed. for WLM, try a post here: Browsers & Mail - Windows 7 Forums
My System SpecsSystem Spec
27 Jan 2012   #99
mjf

Windows 7x64 Home Premium SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by mjf View Post
Thanks for checking on the Reliability Monitor.
I went and did the OS transfer manually aligning the partitions (sys res, C: ) using Macrium. Reliability Monitor appears to work fine so the Paragon Migrate software may be the issue. I checked the RAC agent settings etc. Maybe Paragon deliberately gets rid of it???????????

Edit: Clearly not an issue for most. IF Paragon responds to the issue I'll provide feedback - Thanks for yours Hopalong X.
Paragon claim to have never heard of the problem.
My specs look quite normal so I will try again. I'll report back the results.
Update:
Trashcan for the Paragon Migrate. A little more effort using readily available free tools and it works.
My System SpecsSystem Spec
01 Feb 2012   #100
Anak

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Win 7 Home Premium 64bit Ver 6.1.7600 Build 7601 - SP1
 
 

Been helping another member with an M4 in C&Dbg, and used this thread for reference.

I looked through, and didn't notice that this was posted:
M4 firmware 0309 is now available - Crucial Community
My System SpecsSystem Spec
Reply

 ATTENTION Crucial M4 SSD owners




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Attention Photoshop Geeks!!
You gotta check this out ... Photoshop master Nei Ruffino live streaming her latest work in progress ... Warning!! Its addicting .. just spent the last 2 hours watching her work.. ;) Link
Chillout Room
Nvidia Website Bug! Attention.
Hello, Forum! I'm posting this today because i found a little bug in Nvidia's Website Let me upload a Pic for you guys to understand a little bit better what i'm talking about, this bug only affects users who try to download Nvidia's GeForce 8 Series drivers, not even GeForce 8M Series...
Graphic Cards
Battlefield 3 Will Get Extra PC Attention
Source: Battlefield 3 Will Get Extra PC Attention
Gaming
Icon attention in the Taskbar.
I run windows 7 64 bit professional build 7600 and i'm searching the file that shows the "blinking" of the icons when something needs your attention (like new MSN message) i could find around 6 in the aero.msstyles but now it's Blue/Yellow which looks quite awfull. I hope you can help me. Feel...
Customization
ATTENTION Internet problems
When i start up Team Fortress 2 the internet disables it self help?
Network & Sharing
Attention Canadians:
Is there anyone else that misses Timmy's chocolate brownie flavouring? I used to always get it in my ice capp supreme, because the little chunks were mixed into the drink and gave you a chance to try and find them to chew into. but now they no longer offer it :cry::cry:
Chillout Room


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:41.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App