Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your Rig [2]

01 Sep 2010   #31
smarteyeball

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by paulpicks21 View Post
A couple of updated shots of mine after fitting new mobo and ssd.

Tried my hand at a bit of cable management

Not very good pics i'm afraid but gives ya the idea

Airflow unrestricted? = check
Evidence of cable ties? = check
Extraneous cables shoved under SSD? = check


Looking good


My System SpecsSystem Spec
.
01 Sep 2010   #32
Lordbob75

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9
 
 

I got my new 200mm Blue LED fans yesterday (3) and just finished soldering my ground wire to the LEDs. Tomorrow I am going to figure out how to ground them all and then hook up the switches.
Then I will be officially done!

~Lordbob
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2010   #33
Bare Foot Kid
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Lordbob75 View Post
I got my new 200mm Blue LED fans yesterday (3) and just finished soldering my ground wire to the LEDs. Tomorrow I am going to figure out how to ground them all and then hook up the switches.
Then I will be officially done!

~Lordbob




Done? yeah, right!
My System SpecsSystem Spec
.

01 Sep 2010   #34
Lordbob75

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Bare Foot Kid View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Lordbob75 View Post
I got my new 200mm Blue LED fans yesterday (3) and just finished soldering my ground wire to the LEDs. Tomorrow I am going to figure out how to ground them all and then hook up the switches.
Then I will be officially done!

~Lordbob




Done? yeah, right!
Done with this part I mean

~Lordbob
My System SpecsSystem Spec
01 Sep 2010   #35
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by paulpicks21 View Post
A couple of updated shots of mine after fitting new mobo and ssd.

Tried my hand at a bit of cable management

Not very good pics i'm afraid but gives ya the idea
Looking good, and clean

A Guy
My System SpecsSystem Spec
02 Sep 2010   #36
ZaLiTH

Win 10 x64 Pro x64 / Ubuntu 15.10 x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Lordbob75 View Post
I got my new 200mm Blue LED fans yesterday (3) and just finished soldering my ground wire to the LEDs. Tomorrow I am going to figure out how to ground them all and then hook up the switches.
Then I will be officially done!

~Lordbob
Grrr... This means you'll get to do the FAN LED mod before me. Lol. I've had a bit of a bad delay with my case modding. Due to unfortunate circumstances, I had to find another place to live quite urgently... Rent is now killing me and I don't have enough spare money to get the things I need at the moment.

I'm looking forward to seeing how yours turns out though, should be good..
My System SpecsSystem Spec
02 Sep 2010   #37
Lordbob75

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ZaLiTH View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Lordbob75 View Post
I got my new 200mm Blue LED fans yesterday (3) and just finished soldering my ground wire to the LEDs. Tomorrow I am going to figure out how to ground them all and then hook up the switches.
Then I will be officially done!

~Lordbob
Grrr... This means you'll get to do the FAN LED mod before me. Lol. I've had a bit of a bad delay with my case modding. Due to unfortunate circumstances, I had to find another place to live quite urgently... Rent is now killing me and I don't have enough spare money to get the things I need at the moment.

I'm looking forward to seeing how yours turns out though, should be good..
Ha. I did come up with the idea first

Sucks to hear you had to move though.

I will post pictures when I get it all up and running. I think I blew the LED in my one lighted switch, so I am switching that one to an unlighted one with the rest of them.

~Lordbob
My System SpecsSystem Spec
02 Sep 2010   #38
bigblitz2006

Windows 7 Ultimate 64Bit Signature Edition
 
 
Well here is mine!

I have been working on this for awhile now. A little here and a little there. I don't know whay else to do. I have been thinking of water cooling next. What do you all think? Suggestion are a real big help, and will be welcomed.


Attached Thumbnails
Show Us Your Rig [2]-sn853007.jpg   Show Us Your Rig [2]-sn853008.jpg   Show Us Your Rig [2]-sn853005.jpg   Show Us Your Rig [2]-sn853004.jpg   Show Us Your Rig [2]-sn853014.jpg  

Show Us Your Rig [2]-sn853009.jpg   Show Us Your Rig [2]-sn853010.jpg   Show Us Your Rig [2]-sn853003.jpg  
My System SpecsSystem Spec
02 Sep 2010   #39
Cashis

Windows 7 (x64)
 
 

My 4 week old build hope you like,


Attached Thumbnails
Show Us Your Rig [2]-1.jpg   Show Us Your Rig [2]-2.jpg   Show Us Your Rig [2]-3.jpg   Show Us Your Rig [2]-4.jpg   Show Us Your Rig [2]-5.jpg  

Show Us Your Rig [2]-6.jpg   Show Us Your Rig [2]-7.jpg   Show Us Your Rig [2]-8.jpg   Show Us Your Rig [2]-9.jpg   Show Us Your Rig [2]-10.jpg  

My System SpecsSystem Spec
02 Sep 2010   #40
Uber Philf

W7 RTM Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Cashis View Post
My 4 week old build hope you like,

That machine is a beast!

Hopefully if i get this job, a PC upgrade will take place , and maybe mine will look something similar..
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your Rig [2]




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:22.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App