Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your Rig [3]

31 Mar 2012   #821
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

It's funny the fine points we worry over. I guess we need to realize these are good problems to have, Your system is blazing quick but we always strive to lower temps and possibly push the limits just a little bit more. I'll report my less than scientific results with switching my fans around as well as my first venture into crossfiring.
By chance are you speed controlling your Noc's? I run mine wide open as they are virtually silent. Oh and my pump is permanently set for max performance.


My System SpecsSystem Spec
.
31 Mar 2012   #822
Solarstarshines

Windows 10 Home Premium 64bit sp1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by linnemeyerhere View Post
It's funny the fine points we worry over. I guess we need to realize these are good problems to have, Your system is blazing quick but we always strive to lower temps and possibly push the limits just a little bit more. I'll report my less than scientific results with switching my fans around as well as my first venture into crossfiring.
By chance are you speed controlling your Noc's? I run mine wide open as they are virtually silent. Oh and my pump is permanently set for max performance.
So are you going to get another hd5770 or upgrade in the crossfire

I still have a HD 5770 Diamond wink wink in mint condition .............
My System SpecsSystem Spec
31 Mar 2012   #823
essenbe

Windows 7 Enterprise X64/Windows 10 Enterprise X64/Windows 10 Pro X64/Linux Mint
 
 

Alan, My nocs and the pump are all connected to the PSU and run 100% all the time. The pump shows 2350 RMPs.
My System SpecsSystem Spec
.

02 Apr 2012   #824
Andreas W

Windows 7 Home Premium x64
 
 

A while back I posted some pictures of my case and since then I have slowly worked on doing some slight modification on my case. I also want to add a momentary pilot switch on the top but not sure where or how I do this since the ones I ordered from frozencpu looks different from the guide I read on mnpctech so if anyone could shed some light on how I connect the 2 pin cables I bought from mnpctech that would be awesome, picture of the switch is at the bottom. And for being the first I ever do anything like this I am happy about the result

Front


Side


Back


Top


Inside


System


Pilot Switch
My System SpecsSystem Spec
02 Apr 2012   #825
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

That looks to be one cool customer of a rig. I too love my Noc's. as they are one of only a few fans that can run wide open and be totally silent. Great job and I so long for the time when I can order my 800D, I'm actually hoping they will release a Ver.2.0 soon.
My System SpecsSystem Spec
02 Apr 2012   #826
Andreas W

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by linnemeyerhere View Post
That looks to be one cool customer of a rig. I too love my Noc's. as they are one of only a few fans that can run wide open and be totally silent. Great job and I so long for the time when I can order my 800D, I'm actually hoping they will release a Ver.2.0 soon.
Yeah, considering all the noctua fans I have and that all of them are running at 12v its not that bad at all, the little noise that does come from them is hardly noticeable, it was way worse before I added the rubber grommets thou.
My System SpecsSystem Spec
02 Apr 2012   #827
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

The fans without them vibrated the aluminum? So what type of grommets did you use? I may have to get me a gross of those. Yikes so I just ordered 16gb of 2133 G.Skill Z series ram, my first venture away from Corsair and my first venture into OC'd ram. I will need some help and hopefully someone in the know will step forward with suggestions.
Show Us Your Rig [3]-2133-g.skill-ddr3-4x4.png


My System SpecsSystem Spec
02 Apr 2012   #828
Andreas W

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by linnemeyerhere View Post
The fans without them vibrated the aluminum? So what type of grommets did you use? I may have to get me a gross of those. Yikes so I just ordered 16gb of 2133 G.Skill Z series ram, my first venture away from Corsair and my first venture into OC'd ram. I will need some help and hopefully someone in the know will step forward with suggestions.
Attachment 205466
Cooling Fan Silencing Grommets

I used those, and not really sure how much they helped or because I removed the mesh that was on the case, but doing those 2 things brought down the noise quite a bit, so right now I think I am only hearing my graphic cards fan right now
My System SpecsSystem Spec
03 Apr 2012   #829
ganjiry

Win7 Home Premium x64 SP1
 
 

alright folks just a quick post cos im proppa gob smacked. ive just installed my new Fx-6100 and im proppa shocked with the temp. my 965be idled @ 35c. this thing idles @ 10c. SHOCKIN S*** i dont know load temps yet as ive not messed about with anythin yet
My System SpecsSystem Spec
03 Apr 2012   #830
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

ganjiry,
I'm shocked as well and may think that something just isn't registering correct as that seems fantastically low for what's going on. Keep us in the loop if these numbers are backed up by bios and other programs.
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your Rig [3]




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:18.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App