Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your Rig [3]

03 Apr 2012   #831
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

Still waiting for my 2133 ram to arrive but the 2nd R5770 Hawk just arrived.
Show Us Your Rig [3]-hpim2082.jpg

Show Us Your Rig [3]-hpim2087.jpg

Show Us Your Rig [3]-hpim2089.jpg

Show Us Your Rig [3]-hpim2090.jpg

Show Us Your Rig [3]-hpim2092.jpg




My System SpecsSystem Spec
.
03 Apr 2012   #832
ganjiry

Win7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by linnemeyerhere View Post
ganjiry,
I'm shocked as well and may think that something just isn't registering correct as that seems fantastically low for what's going on. Keep us in the loop if these numbers are backed up by bios and other programs.

ello again
yeah your right. somethin is not right . in the bios its reading as 26c but core temp and aida are saying its idling @ 1.4Gh and around 11c. when it clocks up to 2.4 the temp goes straight to about 20c and i think the max temp the core temp registered was abou 40 ish ingame. i cant really remember.
aida x64 is also saying its an engineering sample. i uninstalled and redownloaded a newer core temp but its saying the same. im totally lost

edit: ive just been forum moochin n found a few different forums saying that the fx-6100 are getting low temp readings with core temp,aida, hw monitor and the only one that gives a true reading is amd overdrive. so im gonna go get that n see if its any different there. aparently the readings are off by about 10c. underneath say 10c

edit 2:ive just spotted in aida 64 it says cpu 27c then underneath its says all the cores are around 10c 27c then all the cores

those msi cards look nice in x-fire linnemeyerhere

edit3: as it says in tall the forums i read. amd overdrive is reading 22 ish on all cores @idle. it was also mentioned about them showing up as engineering samples.


Attached Thumbnails
Show Us Your Rig [3]-aida-pic.jpg   Show Us Your Rig [3]-aida-2.jpg  
Attached Images
Show Us Your Rig [3]-cpu-z-pic.jpg Show Us Your Rig [3]-cpu-z-2.jpg Show Us Your Rig [3]-core-temp.jpg 
My System SpecsSystem Spec
03 Apr 2012   #833
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by linnemeyerhere View Post
Still waiting for my 2133 ram to arrive but the 2nd R5770 Hawk just arrived.
Attachment 205630

Attachment 205631

Attachment 205632

Attachment 205633

Attachment 205634
That would be quad frozer then? Looks good

A Guy
My System SpecsSystem Spec
.

03 Apr 2012   #834
essenbe

Windows 7 Enterprise X64/Windows 10 Enterprise X64/Windows 10 Pro X64/Linux Mint
 
 

ganjiry, that's part of the 'fun' running new chipsets. Most of the utilities can't read it right. It takes them a while to catch up. But, it all gets worked out in the long run. Good job.
My System SpecsSystem Spec
03 Apr 2012   #835
essenbe

Windows 7 Enterprise X64/Windows 10 Enterprise X64/Windows 10 Pro X64/Linux Mint
 
 

Good job, Alan. It looks nice, I'm sure you're proud. Well done. Only one thing. What the heck is that Antec fan doing there? I thought you were a Noctua guy like me. You'll be prouder when the new ram arrives.
My System SpecsSystem Spec
03 Apr 2012   #836
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

That's his spot fan, rotates to point where needed

A Guy
My System SpecsSystem Spec
04 Apr 2012   #837
Alsisgevat

64bit Windows 7 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by linnemeyerhere View Post
Still waiting for my 2133 ram to arrive but the 2nd R5770 Hawk just arrived.
Attachment 205630

Attachment 205631

Attachment 205632

Attachment 205633

Attachment 205634

Well done mate, looks very good! I noticed my new card with the 3 fans on them gets pretty loud at full load, seeing as you have 2 with 2 fans each does the noise bother you? Or are those silent fans of some kind? Anyway, it looks very good, congratulations!!
My System SpecsSystem Spec
04 Apr 2012   #838
ganjiry

Win7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by essenbe View Post
ganjiry, that's part of the 'fun' running new chipsets. Most of the utilities can't read it right. It takes them a while to catch up. But, it all gets worked out in the long run. Good job.
cheers chap
i will be keeping a close eye on it tho
My System SpecsSystem Spec
04 Apr 2012   #839
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

I thought I would install the spot fan to help add a flow of air to the top card, I have it set on it's medium setting and it's very quiet. I would like to figure a way to place a Noctua there but I haven't sorted that one out yet. With luck the ram will be here later today and will install with out me removing my radiator? I'll be asking for assistance with how to set them up as I've never set timings yet in bios.
My System SpecsSystem Spec
05 Apr 2012   #840
Dave76

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ult x64 - SP1/ Windows 8 Pro x64
 
 

Just let us know, someone will be able to help you.
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your Rig [3]




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:54.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App