Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your Rig [4]


14 Oct 2012   #421

Win7 Home Premium x64 SP1
 
 

cheers chaps im sooo glad that i never had to cut or replace the cooler


My System SpecsSystem Spec
.

14 Oct 2012   #422

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Really glad you got them both fitted in the end, great news and it looks real nice
My System SpecsSystem Spec
14 Oct 2012   #423

Win7 Home Premium x64 SP1
 
 

you and me both chap cheers
not had a single red screen either since uninstalling aida64
My System SpecsSystem Spec
.


14 Oct 2012   #424

Windows 7 Professional 64bit SP1
 
 

You can tell you really put the time and effort into that build Ganjiry........looks super good!
My System SpecsSystem Spec
14 Oct 2012   #425

Win7 Home Premium x64 SP1
 
 

cheers kbrady

cables look a bit untidy now tho always gonna be something needs sorting lol
My System SpecsSystem Spec
14 Oct 2012   #426
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate SP1 X64 (Windows 10, 8.1, Linux Mint, Windows XP and others in VM)
 
 

ganjiry, do you really think AIDA64 was the cause of your red screen? I would really like to know. I was planning to buy it, but not if it causes problems like that.
My System SpecsSystem Spec
14 Oct 2012   #427

Windows 7 Professional 64bit SP1
 
 

I have been using AIDA64 for the last 3-4 months and I've not had any trouble with it. None just having it installed, none starting it up and none while stress testing the components. Were you using a fairly recent release?

Just checked the site because mine has been bugging me for an update for awhile, and it looks like the new version(2.60.2100) adds support for some GeForce GTX video cards, such as the 650, 660. The problem Ganjiry was experiencing might have been some bug with fairly new hardware, SLI, etc.....may or may not have been fixed with the new update. Who knows
My System SpecsSystem Spec
14 Oct 2012   #428

Win7 Home Premium x64 SP1
 
 

yes mate 100%
the reasons for this are,
strangely id been running the one card without any probs at all with aida running at startup. because i could'nt get both cards in together i switched them just to make sure the second card was'nt faulty in any way. i started my pc up fine but as soon as aida started i got the red screen. so i put the original 670 in which redscreened as soon as aida launched so i rebooted into safe mode and stopped aida from launching at startup. rebooted fine.
i spent a good few hours trawling the net for cause of the red screen as id never heard of it b4. what i found was that on pre kepler cards aida used to read the bios via a certain file thats not present in the kepler cards so the driver just chucks a wobbler n red screens but this was only suposed to be in an older version of aida. i was running the latest version though.
GPU tweak and a couple of other programs cause it too but not all the time.

edit: ive not tried installing aida again but may do as i used to use its onscreen display for monitoring temps/voltages n so on
My System SpecsSystem Spec
14 Oct 2012   #429

Windows 7 Professional 64bit SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ganjiry View Post
yes mate 100%
the reasons for this are,
strangely id been running the one card without any probs at all with aida running at startup. because i could'nt get both cards in together i switched them just to make sure the second card was'nt faulty in any way. i started my pc up fine but as soon as aida started i got the red screen. so i put the original 670 in which redscreened as soon as aida launched so i rebooted into safe mode and stopped aida from launching at startup. rebooted fine.
i spent a good few hours trawling the net for cause of the red screen as id never heard of it b4. what i found was that on pre kepler cards aida used to read the bios via a certain file thats not present in the kepler cards so the driver just chucks a wobbler n red screens but this was only suposed to be in an older version of aida. i was running the latest version though.
GPU tweak and a couple of other programs cause it too but not all the time.

edit: ive not tried installing aida again but may do as i used to use its onscreen display for monitoring temps/voltages n so on
If you kept AIDA from starting up, and after you were booted up started the program up, did you get the Red Screen? Was it just with AIDA running at startup, or was it AIDA running period?
My System SpecsSystem Spec
14 Oct 2012   #430

Win7 Home Premium x64 SP1
 
 

it was as soon as aida launched at startup. i never tried launching it again, just uninstalled it but i will install it again and give it a go
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your Rig [4]




Thread Tools



Similar help and support threads for2: Show Us Your Rig [4]
Thread Forum
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management Hardware & Devices
show us your dog Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder Backup and Restore
Show Us Your Rig [3] PC Custom Builds and Overclocking
Changing when taskbar icons show and don't show. Customization
Show Us Your WEI (2) Performance & Maintenance
show hidden folders show file extensions thru registry General Discussion

Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:31 AM.
Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App
  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33