Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your Rig [5]

02 Sep 2013   #1591
ganjiry

Win7 Home Premium x64 SP1
 
 

They're still buyable in the uk Koolance Exos (EX2-1050BK) 2.5 Water Cooling System - Black [41077] from WCUK Online but i think it would be better to just do your own custom loop enit.

Edit: and in the states too but a lot cheaper http://www.ebay.com/sch/sis.html?_nk...temCondition=3


My System SpecsSystem Spec
.
02 Sep 2013   #1592
silverstormz

windows 7 home premium
 
 

Looks like I got more for my birthday then I though so I guess if I sell my old cpu I can get my 3570k and a decent 100 motherboard can finaly get above the bottom on the OC leaderboards ^^


Attached Thumbnails
Show Us Your Rig [5]-wp_000033.jpg  
My System SpecsSystem Spec
02 Sep 2013   #1593
Dude

Windows 10 Pro X64
 
 

Good news, you will love the 3570k
My System SpecsSystem Spec
.

02 Sep 2013   #1594
Lava King

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by paulpicks21 View Post

Looks great Kent, you certainly keep your rig clean!

I hope you manage to resolve the glitch, you could try some slightly older drivers for the 780 to see if that makes any difference.


Thanks, I try to keep it clean.

I've come to the conclusion that the glitch (jitter, actually) is the Asus monitor. It seems entirely random, as in there's nothing I can do to induce the jitter.

The monitor has my "media repository" machine running Ubuntu 10.04 as a second input, I have experienced random 1 second black screens with both machines, the jitter occurs only on the Windows machine.

It's not load related, jitter can occur when idling at the desktop or when under heavy GPU/CPU load. I ran IBT many times and the jitter happened only once and didn't affect the results.

It's not drivers as the jitter occurred in the BIOS screen when I was setting the clocks back to default. Default clocks made no difference in Windows so I put back my OC settings.

I've tried the Asus as a single monitor, still get jitter. I then ran just the Hannspree monitor and got no jitter.

The Asus is the only monitor I have with 1920x1200 resolution, so I suppose that there is still a slight possibility that it's the graphics card but since I get the momentary black screens on two different systems, the evidence points strongly at the monitor.

Been web-browsing now for a couple of hours with no problem...guess I'll just live with it until it gets worse or something breaks.
My System SpecsSystem Spec
02 Sep 2013   #1595
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Lava King View Post
Quote   Quote: Originally Posted by paulpicks21 View Post

Looks great Kent, you certainly keep your rig clean!

I hope you manage to resolve the glitch, you could try some slightly older drivers for the 780 to see if that makes any difference.


Thanks, I try to keep it clean.

I've come to the conclusion that the glitch (jitter, actually) is the Asus monitor. It seems entirely random, as in there's nothing I can do to induce the jitter.

The monitor has my "media repository" machine running Ubuntu 10.04 as a second input, I have experienced random 1 second black screens with both machines, the jitter occurs only on the Windows machine.

It's not load related, jitter can occur when idling at the desktop or when under heavy GPU/CPU load. I ran IBT many times and the jitter happened only once and didn't affect the results.

It's not drivers as the jitter occurred in the BIOS screen when I was setting the clocks back to default. Default clocks made no difference in Windows so I put back my OC settings.

I've tried the Asus as a single monitor, still get jitter. I then ran just the Hannspree monitor and got no jitter.

The Asus is the only monitor I have with 1920x1200 resolution, so I suppose that there is still a slight possibility that it's the graphics card but since I get the momentary black screens on two different systems, the evidence points strongly at the monitor.

Been web-browsing now for a couple of hours with no problem...guess I'll just live with it until it gets worse or something breaks.
A quick thought Kent, how do you have it connected? HDMI? I have had 2 bad HDMI cables recently which have caused issues.
My System SpecsSystem Spec
02 Sep 2013   #1596
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by silverstormz View Post
Looks like I got more for my birthday then I though so I guess if I sell my old cpu I can get my 3570k and a decent 100 motherboard can finaly get above the bottom on the OC leaderboards ^^
Nice one Silverstormz, that will be a great purchase! Fingers crossed your old cpu sells fast
My System SpecsSystem Spec
02 Sep 2013   #1597
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Solarstarshines View Post
Damn is that one of those super kits I been reading about like a Fridge
Nah, it's a super rad and fan system.
Quote   Quote: Originally Posted by essenbe View Post
Gary, you're just jealous.
LOL, I have water now too.
My System SpecsSystem Spec
04 Sep 2013   #1598
ganjiry

Win7 Home Premium x64 SP1
 
 

Just a couple of pic's to keep ya'll going
New psu and cable's are in but it was a bit of a squeeze in the back as the psu cable's are proper long. All thats left to do now is replace the stock fan's and get another ssd.
I couldn't get a decent pic with i the dark. Sorry!


Attached Thumbnails
Show Us Your Rig [5]-new-cables-1-.jpg   Show Us Your Rig [5]-new-cables-2-.jpg   Show Us Your Rig [5]-new-cables-3-.jpg  
My System SpecsSystem Spec
04 Sep 2013   #1599
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Mate it looks totally awesome! Pic 1 is all you see and that looks amazing

Cables out the back on that case don't matter as they don't affect the air flow at all.

Great job, looks real professional.
My System SpecsSystem Spec
04 Sep 2013   #1600
ganjiry

Win7 Home Premium x64 SP1
 
 

Cheers chap! I'm happy with it but those sleeved cable's are a bitch to arrange in order so they look the same. I gave up in the end
I didn't have time to sharpee the Cougar's yet so i'll still have to do that at some point. Maybe!
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your Rig [5]




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:59.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App