Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your Rig [5]

06 Sep 2013   #1611
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by silverstormz View Post
Well well it's a saturday tomorow and I have all day today!
Awesome mate!


My System SpecsSystem Spec
.
06 Sep 2013   #1612
Lady Fitzgerald

Win 7 Ultimate 64 bit
 
 

Someone is going to have fun!
My System SpecsSystem Spec
06 Sep 2013   #1613
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by silverstormz View Post
Well well it's a saturday tomorow and I have all day today!

Also I spent 2 hours looking for my screws for my h60 for intel mounting and they were in the one place I didn't look... my bag of screws/mounting things haha ^^
That looks like a great build but do you really need to protect your components in such an manner? lol
Great mobo and CPU and we demand tons of pictures !
My System SpecsSystem Spec
.

06 Sep 2013   #1614
andrew129260

Windows 10 Pro
 
 

Here is my rig:

forum upload isnt working?
My System SpecsSystem Spec
06 Sep 2013   #1615
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by andrew129260 View Post
Here is my rig:

forum upload isnt working?

Working fine for me

Maybe your rig is so darn good the forum won't allow you to post it

Show Us Your Rig [5]-dsc_0886.jpg


My System SpecsSystem Spec
06 Sep 2013   #1616
andrew129260

Windows 10 Pro
 
 

here is my rig:

I got an internal server error.
Rebooted modem and router still the same.
Weird, I can upload to skydrive no issues.

Skydrive:


https://skydrive.live.com/redir?resi...M_6NfO5-SKsuFI
My System SpecsSystem Spec
06 Sep 2013   #1617
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by andrew129260 View Post
here is my rig:

I got an internal server error.
Rebooted modem and router still the same.
Weird, I can upload to skydrive no issues.

Skydrive:


https://skydrive.live.com/redir?resi...M_6NfO5-SKsuFI
Yeah I can view them on there Andrew.

I don't know if you want comments/suggestions? Basically your cables, in the screenshots I can see you have cut outs for cable management, if you look at my pic above you will see I have routed all the cables out back and then back in through the cutouts, this not only makes it look much nicer but it also helps with airflow in the case as it is less restricted.

My suggestion would be to strip it down a bit and route all ya cables, it's not great fun but very rewarding my friend
My System SpecsSystem Spec
06 Sep 2013   #1618
andrew129260

Windows 10 Pro
 
 
Thanks

Quote   Quote: Originally Posted by paulpicks21 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by andrew129260 View Post
here is my rig:

I got an internal server error.
Rebooted modem and router still the same.
Weird, I can upload to skydrive no issues.

Skydrive:


https://skydrive.live.com/redir?resi...M_6NfO5-SKsuFI
Yeah I can view them on there Andrew.

I don't know if you want comments/suggestions? Basically your cables, in the screenshots I can see you have cut outs for cable management, if you look at my pic above you will see I have routed all the cables out back and then back in through the cutouts, this not only makes it look much nicer but it also helps with airflow in the case as it is less restricted.

My suggestion would be to strip it down a bit and route all ya cables, it's not great fun but very rewarding my friend
I have actually put as much cables as I can fit behind the second panel haha. (I know it does not look like it.) Back where in the bottom right where all those cables are, I have a ton of them going back behind there. Then then loop back and go into the empty drive bays to prevent the intake fans at the front from getting blocked. I have tried also putting all the cables from the power supply like yours and sticking them behind their, but it seems like there is too many, as I cannot get the cables to fit back there....
It seems to be the best I can do. A lot of the cables are pushed to the back right there, the pics just do not do it justice.
All in all, I am not sure on how to improve upon it more. The back panel just cannot seem to fit anything more back there...(as in close it)

I wish I could get mine to look like yours
My System SpecsSystem Spec
06 Sep 2013   #1619
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Paul do you have you Kuhler rad mounted to the front of your case somehow?
My System SpecsSystem Spec
06 Sep 2013   #1620
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by andrew129260 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by paulpicks21 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by andrew129260 View Post
here is my rig:

I got an internal server error.
Rebooted modem and router still the same.
Weird, I can upload to skydrive no issues.

Skydrive:


https://skydrive.live.com/redir?resi...M_6NfO5-SKsuFI
Yeah I can view them on there Andrew.

I don't know if you want comments/suggestions? Basically your cables, in the screenshots I can see you have cut outs for cable management, if you look at my pic above you will see I have routed all the cables out back and then back in through the cutouts, this not only makes it look much nicer but it also helps with airflow in the case as it is less restricted.

My suggestion would be to strip it down a bit and route all ya cables, it's not great fun but very rewarding my friend
I have actually put as much cables as I can fit behind the second panel haha. (I know it does not look like it.) Back where in the bottom right where all those cables are, I have a ton of them going back behind there. Then then loop back and go into the empty drive bays to prevent the intake fans at the front from getting blocked. I have tried also putting all the cables from the power supply like yours and sticking them behind their, but it seems like there is too many, as I cannot get the cables to fit back there....
It seems to be the best I can do. A lot of the cables are pushed to the back right there, the pics just do not do it justice.
All in all, I am not sure on how to improve upon it more. The back panel just cannot seem to fit anything more back there...(as in close it)

I wish I could get mine to look like yours
If it don't take 2 people to force the back panel on then you ain't crammed enough cables in lol
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your Rig [5]




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:37.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App