Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your Rig [5]

30 Apr 2013   #301
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by essenbe View Post
Good job, Paul. Nice choice of Motherboard too. I've heard good things about them. That was a quick build.
Thanks Steve, I still have another hour of work on it really, plus the small task of installing Windows, then drivers and updates.
But the main thing is it boots and everything appears fine.

Oh and then I have the job of overclocking to start all over again!

It will keep me busy for a while.


My System SpecsSystem Spec
.
30 Apr 2013   #302
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ZaLiTH View Post
Quote   Quote: Originally Posted by paulpicks21 View Post
So I got the thing together, it works but I need to install Windows and fit a couple of case lights and finish the cabling off.
When I saw the left hand pic, my first thought was "that's a really tight fit in that case".. Then I realised the fancy box was still it's packaging. Lol.

But all jokes aside, a friend of mine also got a Sabertooth a few months back... I said it to him then and I'll say it again now, that is one seriously sexy piece of hardware! Those red Tridents of yours stand out beautifully on it as well.. Very nice choice Paul.
Thanks ZaLiTH, that would be a tight fit lol. And yes it certainly looks pretty.
My System SpecsSystem Spec
30 Apr 2013   #303
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

And thanks Ryan and Doug
My System SpecsSystem Spec
.

30 Apr 2013   #304
Dude

Windows 10 Pro X64
 
 

I really like the look of the UEFI BIOS that is on ASUS
My System SpecsSystem Spec
30 Apr 2013   #305
kbrady1979

Windows 7 Professional 64bit SP1
 
 

Lookin good Paul! Oh, some advice: If you don't need the ASMedia controlled SATA ports, don't bother installing the driver for them. If you have already, I'd go into the BIOS and disable it. Slowed my boot time by about 8-10 seconds and as I have no need for them.....they got disabled.

That graphics card looks pretty gnarly with the Sabertooth as well....nice job! If you need help with anything, let me know!
My System SpecsSystem Spec
30 Apr 2013   #306
Lady Fitzgerald

Win 7 Ultimate 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by paulpicks21 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by essenbe View Post
Good job, Paul. Nice choice of Motherboard too. I've heard good things about them. That was a quick build.
Thanks Steve, I still have another hour of work on it really, plus the small task of installing Windows, then drivers and updates.
But the main thing is it boots and everything appears fine.

Oh and then I have the job of overclocking to start all over again!

It will keep me busy for a while.
At least it will keep you off the streets and out of trouble.

That is one sweet looking board. Pity the X79 Sabertooth didn't look that nice.
My System SpecsSystem Spec
30 Apr 2013   #307
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by kbrady1979 View Post
Lookin good Paul! Oh, some advice: If you don't need the ASMedia controlled SATA ports, don't bother installing the driver for them. If you have already, I'd go into the BIOS and disable it. Slowed my boot time by about 8-10 seconds and as I have no need for them.....they got disabled.

That graphics card looks pretty gnarly with the Sabertooth as well....nice job! If you need help with anything, let me know!
Thanks for the advice Kelly. I am just installing Windows right now so I won't bother with the Asmedia.

And some bad news, one of my sticks of ram has gone bad, no idea why but it won't boot with that stick in. RMA needed.
My System SpecsSystem Spec
30 Apr 2013   #308
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Lady Fitzgerald View Post
Quote   Quote: Originally Posted by paulpicks21 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by essenbe View Post
Good job, Paul. Nice choice of Motherboard too. I've heard good things about them. That was a quick build.
Thanks Steve, I still have another hour of work on it really, plus the small task of installing Windows, then drivers and updates.
But the main thing is it boots and everything appears fine.

Oh and then I have the job of overclocking to start all over again!

It will keep me busy for a while.
At least it will keep you off the streets and out of trouble.

That is one sweet looking board. Pity the X79 Sabertooth didn't look that nice.
Thanks Lady Fitzgerald.

I am up and running now, no thanks to the Sabertooth Driver CD. I think it was a duff or something, took over 5 mins each time to load up and kept coming up with errors trying to install anything including the LAN drivers
In the end I used my lounge PC to download the LAN drivers and got online and downloaded the rest from the ASUS website.
All in all wasted around 30 mins messing around with the CD.

Just installing Windows updates now.

Paul.
My System SpecsSystem Spec
30 Apr 2013   #309
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

Couple of blue cathodes fitted now, brightens it up a bit but not too over the top.


Attached Thumbnails
Show Us Your Rig [5]-dsc_0206.jpg  
My System SpecsSystem Spec
30 Apr 2013   #310
keebsuk

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Looks excellent Paul, I love the look of the mobo.

A couple of questions if you don't mind mate. Where do you get your gear from in the UK?

Looking at your rig details you state no AV, is this true?!

Andy
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your Rig [5]




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 09:37.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App