Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your Rig [6]

03 Jan 2014   #1121
sygnus21

Windows 10 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by sygnus21 View Post
Unfortunately it looks like Iíll have to upgrade my PS as my board isnít holding my overclocks. I Keep getting a BIOS notice basically stating it canít hold my assigned specs due to changes in voltage.

Quote   Quote: Originally Posted by Layback Bear View Post
I'm also thinking a new motherboard battery (bios) might be helpful.
+1 Meant to address this the other day, but thanks that's a great idea as it never entered my mind to do that


My System SpecsSystem Spec
.
03 Jan 2014   #1122
N00berG00ber

Windows 10 Pro
 
 

almost completed. have to RMA the mobo. but other than that, its done!


Attached Thumbnails
Show Us Your Rig [6]-img_20140101_192531.jpg   Show Us Your Rig [6]-img_20140102_211313.jpg   Show Us Your Rig [6]-img_20140102_211333.jpg   Show Us Your Rig [6]-img_20140103_113314.jpg  
My System SpecsSystem Spec
03 Jan 2014   #1123
essenbe

Windows 7 Enterprise X64/Windows 10 Enterprise X64/Windows 10 Pro X64/Linux Mint
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by linnemeyerhere View Post
Steve you beat me to the sale, maybe we're even? Good job and great price !
Alan, I'll never be ahead of you. You're a class act. I'm just a little sneaky at times.
My System SpecsSystem Spec
.

03 Jan 2014   #1124
Indianatone

Windows 7 x64 Ultimate and numerous virtual machines
 
 

My System SpecsSystem Spec
03 Jan 2014   #1125
ganjiry

Win7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by N00berG00ber View Post
almost completed. have to RMA the mobo. but other than that, its done!
looking good mate, very tidy build

What's wrong with the mobo then?
My System SpecsSystem Spec
03 Jan 2014   #1126
essenbe

Windows 7 Enterprise X64/Windows 10 Enterprise X64/Windows 10 Pro X64/Linux Mint
 
 

Looks like a nice one, Tony. Nice price for 1000W too. I just never learned how to properly distribute multiple +12V rails. I always hook things up wrong the few time I tried it. Guess I'm not up to the learning curve. Kudos to you.
My System SpecsSystem Spec
03 Jan 2014   #1127
N00berG00ber

Windows 10 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ganjiry View Post
Quote   Quote: Originally Posted by N00berG00ber View Post
almost completed. have to RMA the mobo. but other than that, its done!
looking good mate, very tidy build

What's wrong with the mobo then?
its not displaying my voltages or allowing me to change any settings.
My System SpecsSystem Spec
03 Jan 2014   #1128
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

N00berG00ber,
The rig is looking wicked, great job with the details.
My System SpecsSystem Spec
03 Jan 2014   #1129
N00berG00ber

Windows 10 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by linnemeyerhere View Post
N00berG00ber,
The rig is looking wicked, great job with the details.
Thank You! i just need a HD Audio extension. The fans ARE SO MUCH quieter now that i can control them individually through the mobo
My System SpecsSystem Spec
03 Jan 2014   #1130
paulpicks21

Windows 7 Professional 64 bit
 
 

I have to say, it does look really good Noober. You did a nice job. Real shame on the mobo
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your Rig [6]




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:04.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App