Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your Rig [8]

04 Mar 2015   #1201
Layback Bear

Windows 7 Pro. 64/SP-1
 
 

The second reservoir to the right was put there just to balance out the appearance.

Bending tubing for the first time was a somewhat frustrating experience. I suggest buy extra tubing because you will make mistakes if you are picky. All tubing has been checked with a level to be plum and level and that does take some time. I bent the tubing instead of using 90 deg fittings. I did it this way so the system didn't look like a bunch of fittings and nothing else.

I spent more time on the wiring than the tubing.
The system has more lights than I care to count and 14 fans. Making the wiring just right so I could hide most of it took a lot of planning, thought and time. Getting the wiring that is visible to run vertical or horizontal (no Cris Crossing or funny angles).

I still don't have the lights the way I want them. You probable haven't noticed but you don't see any of the lights reflecting in the reservoirs or tubing. I don't want the little LED light strips reflecting each bulb. All I want to see is the light the LED's put out.

I had the system all together and then decided to add the motherboard tray covering. My original plan was a black case with blue fluid and gold fittings then watching them damn videos on line I changed my mind.
You guessed correctly. I had to completely disassemble the whole thing to add the silver motherboard tray covering.

The system runs very very cool no matter what stress I put on it.

Note:

Once you use tubing you will never go back to using hoses.

The Phantek's case was a joy to work with.

I do have a ton of money in this system so it will be a while before I build another new system.

I'm glad you all like the end results.


My System SpecsSystem Spec
.
05 Mar 2015   #1202
shinigami8671

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

Hey guys, got a little question, I just bought an EVGA GTX 970 FTW edition along with Asus Maximus 6 hero and 4670k, the thing is, the 970 has a little bit of coil whine, its not that bad, but its there.
Should I return it? I think its a good GPU and it didn't cost me that much either, this was the firestrike score:


I think its a good score, can anyone else let me know how it compares to other versions? I haven't OCed anything yet.
Some snaps coming soon
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2015   #1203
shinigami8671

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

Some shots, really bad shots, but shots nonetheless.
Have yet to get a good CPU cooler and planning to get the new Maximus 7 hero or ranger for M.2 feature and 16GB Gskill rams as well.




My first ROG board, loving this little extra feature here
My System SpecsSystem Spec
.

05 Mar 2015   #1204
Dude

Windows 10 Pro X64
 
 

You can look here to compare the score

Post your 3D Mark Firestrike scores

It is a good score. As far as the coil whine, I would run it a few days and if it persist consider RMA
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2015   #1205
shinigami8671

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Dude View Post
You can look here to compare the score

Post your 3D Mark Firestrike scores

It is a good score. As far as the coil whine, I would run it a few days and if it persist consider RMA
Actually I've asked around, and coil whine is completely normal apparently, in GTX 970 cards especially. Plus it's barely there sometimes, only in certain games.
So will keep it, it cost me only 340$ as compared to the usual 470$. was a great deal!
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2015   #1206
Dude

Windows 10 Pro X64
 
 

Cool, nice score on Firestrike. Post it at that link and we can add you to the board
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2015   #1207
Solarstarshines

Windows 10 Home Premium 64bit sp1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Solarstarshines View Post
Did a couple of Upgrades to my Daughters rig today so she can have the best PC for homework

This is my Original system from joining the forums in 2010 this was a

Biostar T-785G Motherboard Already Have

Win 8.1 $89.99

965BE Phenom II @3.4 GHZ going to OC to 3.8 Already have

4GB of Patriot Gaming Ram Already Have

128GB OCZ Agility SSD for OS Already have

500GB Seagate Baracuda HD Bought for $44

His R7 260X 1GB got that for $99 with because of rebate was 124.00

PSU already have

I will not disclose the PSU i don't want any heat over it lol

Anyway OS will be 8.1 Windows here are the pics and yes i know it's dusty but this is showing you the upgrade i am now cleaning it getting ready to install win 8.1 tell me what you think

Guys i changed my mind i am not going to build a new intel Rig till Next year i am going to finish this upgrade

Steve aka Essenbe has gotten me thinking about the PSU yes it is shhhhhtttyyy capital S

So i am going to snatch out the Psu /Mobo CPU and Ram and add Water

Currently looking at this Combo


Corsair CX Series CX600M 600 Watt ATX Modular Power Supply CP-9020060-NA - Micro Center

Crucial Ballistix Sport XT 8GB DDR3-1866 (PC3-14900) CL10 Dual Channel Desktop Memory Kit (Two 4GB Memory Modules) 649528765192 - Micro Center)

Also replacing the Gpu i bought for a better version or better

Not sure if i am going to keep stock cooling or go water i just took out $400 to do this just spent 290 the week before this is one expensive upgrade God bless the love of Building your own


Attached Thumbnails
Show Us Your Rig [8]-bundle.png  
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2015   #1208
Solarstarshines

Windows 10 Home Premium 64bit sp1
 
 

I'll be back in a few


Attached Thumbnails
Show Us Your Rig [8]-build.png  
My System SpecsSystem Spec
05 Mar 2015   #1209
Lady Fitzgerald

Win 7 Ultimate 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Solarstarshines View Post
I'll be back in a few
Someone's gonna have fun!
My System SpecsSystem Spec
06 Mar 2015   #1210
Solarstarshines

Windows 10 Home Premium 64bit sp1
 
 

Now all i have to do is crank it up and install Windows 8.1

I had to go and exchange the water cooler because for some reason the Antec was botched hoping this corsair will work like it should have had bad times with one before


Attached Images
Show Us Your Rig [8]-upgrade.png 
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Show Us Your Rig [8]




Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search




Similar help and support threads
Thread Forum
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion
CD-RW & DVD-RW do not show up
I just recently installed 7 64bit over my Vista 64 bit (ultimate) and everything is great so far, except neither of my optical drives are available. Lite-On DVDRW SOHW-1693S MSI CD-RW CR52 I initially got an error on both drives for "Windows cannot verify the digital signature for the...
Drivers


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:22.

Twitter Facebook Google+



Windows 7 Forums

Seven Forums Android App Seven Forums IOS App